• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2021

14:34

BALKAN SE TRESE, BOMBA NA POMOLU! Proslavljeni golman NA PRAGU crveno-belih, a dovodi ga legenda kluba!

Fudbal

BALKAN SE TRESE, BOMBA NA POMOLU! Proslavljeni golman NA PRAGU crveno-belih, a dovodi ga legenda kluba!

Podeli vest

Nakon sezone za zaborav u dresu Juventusa, Olimpijakos je prvi u trci za angažovanje Đanluiđija Bufona

Navikli smo u sezonama iza nas da neretko bombastična imena sleću put Pireja, a sada je pred nama možda i najveće od svih, pošto je glavna meta crveno-belih veteran na golu Juventusa.

Foto: Reuters

Đianluiđi Bufon

U prilog činjenici da se u proteklim sezonama neretko dešavalo da dres Olimpijakosa obuku velika imena svetskog fudbala dokazuje to da su, samo u ovoj sezoni, boje crveno-belih branili imena poput bivšeg štopera Dortmunda i Arsenala Sokratisa Papastadopulosa, potom nekadašnji fudbaler Intera Jan M"vila, povratnik koji se u domovinu vratio nakon avantura u Romi i Votfordu Hose Holebas, dok je o Matijeu Valbueni suvišno trošiti reči.

Njihovim putem mogao bi proslavljeni italijanski golman, kako navodi Bufonov agent, zvanične ponude još uvek nema, što ne znači da je neće biti.

- Istina je da nisam dobio zvaničnu ponudu Olimpijakosa. Ali dvojica ili trojica čoveka su me zvali i rekli da su vrlo bliski sa predsednikom Olimpijakosa i naglasili sa punim uverenjem da će zvanična ponuda uskoro biti na stolu. To se do sada nije desilo. - rekao je Silvano Martina za Tutosport

Kao neko ko je uključen u celokupan transfer pominje se i Darko Kovačević, nekadašnji sportski direktor crveno-belih, što je direktno potvrdio i sam menadžer 43-godišnjeg golmana.

Da, razgovarao sam sa Kovačevićem jednom ili dva puta - završio je Martina

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija