• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2021

23:48

FIORENTINA RAZOČARALA U POSLEDNJEM KOLU! Da li je ovo poslednji meč VLAHOVIĆA u ljubičastom dresu!?

Fudbal

FIORENTINA RAZOČARALA U POSLEDNJEM KOLU! Da li je ovo poslednji meč VLAHOVIĆA u ljubičastom dresu!?

Podeli vest

Fudbaleri Fiorentine i Krotonea remizirali su u poslednjem kolu Serije A - 0:0

Kako to obično biva ove sezone, kada Dušan Vlahović ne dobije upotrebljivu loptu, pored imena Fiorentine stoji nula. Viola danas nije uspela da slavi protiv najgoreg tima u Italiji Krotonea - 0:0.

Dve najbolje prilike na meču imao je Krotone preko Kuoma i Ounasa, ali je odbrana Fiorentine odolela i sačuvala makar bod protiv tima koji je davno ispao iz lige. 

Foto: reuters

Đenova je minimalcem završila sezonu pošto su na Sardiniji savladali Kaljari sa 1:0 (1:0), a jedini gol na meču postigao je Šomurodov u 15. minutu susreta. Današnji rivali su u jednom delu sezone bili u ambisu, ali su dobri rezultati tokom proleća i Kaljari i Đenovu sačuvali u eliti. 

Fudbaleri Sampdorije razbili su Parmu sa 3:0 (2:0) na svom terenu i tako ispratili "krusajdere" u Seriju B. Strelci u pobedi domaćeg tima bili su Kvaljarela, Koli i Gabijadini. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

SERIJA A - 38. (POSLEDNJE) KOLO

Subota

Kaljari - Đenova 0:1 (0:1)
Šomurodov 15

Krotone - Fjorentina 0:0

Sampdorija - Parma 3:0 (2:0)
Kvaljarela 20, Koli 44, Gabijadini 64

Nedelja

15.00 Inter - Udineze 

20.45 Atalanta - Milan

20.45 Bolonja - Juventus 

20.45 Napoli - Verona 

20.45 Sasuolo - Lacio 

20.45 Specija - Roma 

20.45 Torino - Benevento 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija