• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2021

19:06

BIVŠI REPREZENTATIVAC PODRŽAO PANTELIĆA! Vidim pozitivnu energiju i želju, on može da nas odvede do CILJA!

Fudbal

BIVŠI REPREZENTATIVAC PODRŽAO PANTELIĆA! Vidim pozitivnu energiju i želju, on može da nas odvede do CILJA!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Milan Biševac rekao je danas da veruje da će vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić uz pomoć saradnika i klubova ispuniti ciljeve i podići kvalitet srpskog fudbala

Biševac je rekao da kao bivši reprezentativac i osvajač duple krune sa Crvenom zvezdom, prati dešavanja u srpskom fudbalu i da nema bolje reklame od dobrih rezultata crveno-belih u Evrop i uspeha nacionalne selekcije i njenih mladjih kategorija.

- Očekujem da i u narednim godinama bude tako, da klubovi dodju do grupnih faza Uefinih takmičenja, a nacionalne selekcije stignu tamo gde im je i mesto, do evropskih i svetskih prvenstava. Znam da je to cilj i ljudi koji su u Savezu. Vidim pozitivnu energiju i želju - rekao je Biševac agenciji Beta.

Foto: Starsportphoto

On je podržao rad Pantelića, koji je vršilac dužnosti predsednika FSS, otkako je Slaviša Kokeza podneo ostavku.

- Očekujem i da nam Super liga bude još bolja i da podignemo kvalitet klupskog fudbala. Dve godine sam delio svlačionicu sa Markom Pantelićem u Crvenoj zvezdi i verujem da će na mestu na kojem se nalazi, uz pomoć saradnika ali i onih koji vode klubove, ispuniti zacrtane ciljeve. Mi smo fudbalska nacija i očekujem da budemo na mestu koje nam pripada. I u Evropi i u svetu - naveo je Biševac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Janko

pre 2 godine

Bisevac je jaka inteligencija kao debil Pantelic?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija