• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2021

13:43

BABOVIĆ ZAGRMEO NA FUDBALERE PARTIZANA!  Vašem kapitenu neko pokazuje najniži nivo poštovanja i direktno ga ponižava, a vi ćutite!

Fudbal

BABOVIĆ ZAGRMEO NA FUDBALERE PARTIZANA! Vašem kapitenu neko pokazuje najniži nivo poštovanja i direktno ga ponižava, a vi ćutite!

Podeli vest

Mrlju na veliki uspeh Crvene zvezde i toliko dugo čekanu duplu krunu bacili su prvotimci crveno-belih Marko Gobeljić i Gelor Kanga krajnje primitivnim ponašanjem! Nekadšnji prvotimac Partizana, Stefan Babović, izneo je svoje viđenje skandaloznog ponašanja Marka Gobeljića i ogorčenost što niko od Stojkovićevih saigrača nije stao uz kapitena

Stefanu Baboviću je zasmetalo to što fudbaleri Partizana nisu stali u odbranu svog kapitena nakon što ga je Marko Gobeljić provocirao skidanjem gaća.

Stojke je branio preko 80 puta za reprezentaciju, bio dva puta na Svetskim prvenstvima i Olimpijskom igrama, branio velike utakmice... Zaista je obeležio neku eru što se tiče sportske karijere i sigurno je naš najveći golman uz Ivicu Kralja u poslednjih 25-30 godina - počeo je Babović:

Foto: Starsportphoto©

 

- Mogu da razumem i svađe i tenzije na utakmicama, i svađe sa publikom i provokacije, ali među nama igračima je uvek postojao neki respekt i poštovanje, pa čak i na utakmicama najvećih rivala. Nismo naučili da poštujemo velike igrače (golmane) i kod nas se sve to brzo zaboravlja. Iskreno, sreća da u vreme Bate Mirkovića, Nađa, Saveljića, pa posle i u vreme moje generacije se nije desilo ovakvo nepoštovanje posle utakmice. Sigurno ne bi otišli u svlačionicu, već bi verovatno bilo nereda od terena do svlačionica gore.E to zameram ovom Partizanu i ovoj generaciji!

Foto: Starsportphoto

 

Vašem kapitenu neko pokazuje najniži nivo poštovanja i direktno ga ponižava, i vi ćutite. kao da nećete da se svađate. Dok se ta vatra ne vrati, nećete ni titule osvajati. Velika podrška za Vladimira Stojkovića - napisao je Babović na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija