• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2021

19:52

DANAS BOLI VIŠE NEGO JUČE! Gindogan RAZOČARAN nakon poraza u finalu!

Fudbal

DANAS BOLI VIŠE NEGO JUČE! Gindogan RAZOČARAN nakon poraza u finalu!

Podeli vest

Fudbaler Mančester sitija Ilkaj Gindogan izjavio je danas da ga mnogo boli poraz u finalu Lige šampiona

- Teško je napisati bilo šta posle poraza u velikom finalu. Bili smo tako blizu i mnogo boli, danas više nego juče, iskren da budem - napisao je Guidogan na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug

Mančester siti je propustio priliku da prvi put postane šampion Evrope, pošto je u subotu uveče u finalu u Portu izgubio sa 1:0 od Čelsija.

Gindogan je zahvalio navijačima na podršci koju su pružali ekipi Sitija tokom cele sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija