• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2021

13:24

POJAVIO SE PROBLEM! Da li će meč Srbije u Japanu biti odložen?

Starsportphoto

Fudbal

POJAVIO SE PROBLEM! Da li će meč Srbije u Japanu biti odložen?

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije putuje u Japan, gde naše igrače očekuju dve utakmice na Kirin kupu

Planirano je da "orlovi" 7. juna igraju sa Jamajkom, a četiri dana kasnije protiv Japana. Međutim, pojavio se problem. 

Mediji u Japanu navode da je njihova selekcija već otkazala duel protiv Jamajke planiran za 3. jun, jer polovina igrača te zemlje nije mogla da doputuje u Aziju.

Čak 10 igrača je sprečeno da se ukrca na let za Japan zbog problema sa testovima na koronu koju su imali pre leta, pa neće uspeti da stignu na vreme.

Foto: Starsportphoto

 

Vlada Japana je dozvolila da sportisti ne moraju u dvonedeljni karantin po dolasku na njihovo tlo, ali moraju da se testiraju na aerodromu pre polaska i svaki put naredna tri dana kada slete.

i selektor Srbije Dragan Stojković prethodnih dana imao je problema, ali sa povredama. Zbog toga u Japan ne putuju Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Andrija Živković i Darko Lazović, dok su na spisak "upali" Milan Makarić i Nemanja Jović.

Foto: Starsportphoto

 

Takođe, iz mlade reprezentacije (U21) u "A“ tim prekomandovan je igrač Crvene zvezde Željko Gavrić, dok je poziv naknadno dobio i prvotimac Krotonea, Miloš Vulić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija