• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2021

09:14

ARNAUTOVIĆ UTUČEN! To nema veze sa fudbalom, više ne možete da se radujete zbog gola!

ap photo

Fudbal

ARNAUTOVIĆ UTUČEN! To nema veze sa fudbalom, više ne možete da se radujete zbog gola!

Podeli vest

Napadač Austrije Marko Arnautović bio je ljut i razočaran posle eliminacije sa Evropskog prvenstva od Italije (2:1)

Austrija je tek nakon produžetaka poražen od Italije sa 2:1. U 66. minutu Arnautović je postigao gol koji je poništen odlukom VAR-a zbog ofsajda

- Teško mi je da nađem prave reči. O ovoj VAR priči razgovarali smo dovoljno često: više ne možete biti srećni zbog gola, uvek morate da čekate dok neki ljudi nešto ne odluče, bilo da je to ofsajd, ili gol, ili faul. To više nema nikakve veze sa fudbalom. Ali, to moramo da prihvatimo, meni lično je izuzetno teško. Jer mislim da se oni ne bi vratili nakon tih 1:0. Znamo da imaju svoje kvalitete, da su dobro igrali, da je ovo jak protivnik, ali... - kazao je utučeni Arnautović.

Foto: tanjug/ap photo

 

Austrijanci su besni jer su u regularnom delu tražili i penal, kada je jedan njihov igrač dobio udarac laktom u glavu u kaznenom prostoru, ali je prethodno bio ofsajd.

Foto: tanjug/ap photo

 

- Na kraju smo bili veoma raspoloženi, ali nismo imali sreće. Da smo imali makar malo sreće, pobedili bismo Italiju posle 90 minuta. Odigrali smo zaista dobro i stvarali šanse, ali mogli smo bolje da završimo u pojedinim situacijama. Pohvale celom timu i svima koji su učestvovali u ovom turniru - dodao je Arnautović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija