• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2021

10:55

ŽESTOK OKRŠAJ HULIGANA, letele stolice i flaše... /VIDEO/

printscreen

Fudbal

ŽESTOK OKRŠAJ HULIGANA, letele stolice i flaše... /VIDEO/

Podeli vest

Prethodno Evropsko prvenstvo održano u Francuskoj 2016. godine obeležile su brutalna tuče huligana

Pre pet godine fudbal nije bio u prvom planu, nego krvničke tuče navijača iz Rusije i Engleske... Na sreću ove godine je druga priča, možda zbog toga što se šampionat odrava u 11 različitih zemalja.

Ali, ni najveći optimisti se nisu nadali da ovcog leta neće doći do nekog obračuna. Posle haosa koji su izazvali Englezi i Škoti, ispadanje Francuske od Švajcarske prouzrokovalo je pravi ulični rat na ulicama Liona.

Huligani ovog kluba, "Viraž Sud", ušli su u žestok okršaj sa jednom lokalnom "antifa" grupom. 

Sve što su dohvatili pod ruku, bacali su na protivnika, a nakon sukoba sve je bilo polupano i prevrnuto.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija