• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2021

07:52

HTELA DA SE UBIJE! Sestra fudbalera, koji je poginuo u avionskoj nesreći, pokušala da se obesi!

Instargam/Romina Sala

Fudbal

HTELA DA SE UBIJE! Sestra fudbalera, koji je poginuo u avionskoj nesreći, pokušala da se obesi!

Podeli vest

Romina Sala, sestra fudbalera Emilijana Sale, koji je preminuo pre dve godine godine, pokušala je da se ubije, prenose mediji

Sala je poginuo 21.januara 2019. godinu u avionskoj nesreći, a njegova 29-godišnja sestra završila je u bolnici Hoze Maria Kulen u gradu Santa Fe, nakon navodnog pokušaja samoubista.

Romina je u utorak ujutru hospitalizovana sa znakovima vešanja i intoksikacije zbog gutanja supstanci, ona je u kritičnom stanju i na respiratornoj podršci. Romina je inače majka dvogodišnjeg dečaka Dominga, za koga se ne zna da li je bio u stanu te noći.

Pronašao ju je prijatelj, koji je došao kod nje nakon što je od Sale primio poruku zbog koje se zabrinuo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romina Sala (@salaromina)

 

Nakon nestanka njenog brata Emiliana, kada je avion kojim je putovao izgubio kontakt sa aerodromima u blizini La Manče i srušio se u more, Romina je bila prvi član porodice koji je otputovao u Britaniju i pratio potragu za avionom.

Ona je takođe u ime porodice bila zadužena za objavljivanje vesti o istrazi - koju je odložila pandemija koronavirusa - i razgovora sa medijima o uzroku smrti svog brata. Podsećanja radi, Sala je 21. januara leteo privatni avion u kojem je igrač putovao iz Nantesa u Cardif, kako bi se pridružio britanskom timu. Avio je  izgubio kontakt sa vazduhoplovnim vlastima i nestao sa radara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romina Sala (@salaromina)

 

Tek 3. februara, nakon što je porodica uspela da nastavi potragu, suspendovanu nekoliko dana nakon nestanka, pronašli su avion i pet dana kasnije, potvrđeno je da je u telu pronađeno telo Argentine. 

Foto: AP/Photo

 

U prvim istragama utvrđeno je da ni pilot ni avion nisu imali potrebnu dozvolu za obavljanje komercijalnih letova. U martu 2020. godine objavljen je izveštaj u kojem je osigurano da je pilot izgubio kontrolu zbog manevara ne preporučenom brzinom, verovatno da bi izbegao loše vreme. U martu ove godine porodica je započela pravni postupak protiv Karif Sitija i Nanta, uključujući i spisak optuženih predstavnika oba kluba, Mark Mekkai, koji je radio na potpisivanju fudbalera, njegov otac Villie Mekkai, kompanija koja je iznajmila avion i oni koji su se pobrinuli za njegovo održavanje.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija