• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2021

20:51

RADIO VAR, ALI I KRSTAJIĆEV TSC! Balaž POGURAO bivši klub do POBEDE!

Fudbal

RADIO VAR, ALI I KRSTAJIĆEV TSC! Balaž POGURAO bivši klub do POBEDE!

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a savladali su Novi Pazar sa 2:0(1:0) u prvom kolu Superlige Srbije

Počela je u petak nova sezona Superlige Srbije, a već drugog dana ispisana je nova stranica istorije srpskog fudbala. TSC je slavio protiv Novog Pazara, ali je dobra partije čete Mladena Krstajića ostala u senci upotrebe VAR sistema u domaćem prvenstvu. 

Na stadionu u Senti na meču između TSC-a i Novog Pazara videli smo prvu VAR odluku, posle koje je sudija Jovan Šegrt svirao jedanaesterac za domaći tim u dogovu sa saradnima iz VAR sobe gde su bili Momčilo Marković i Bojan BAnović. 

Foto: Starsportphoto

Nenad Lukić je u prvom poluvremenu promašio penal, ali je dobio poverenje da opet šutira sa "kreča" i ovoga puta je bio precizan pošto je postavio konačnih 2:0. Prethodno je Bojan Balaž u 28. minutu postigao autogol. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Superliga, 1. kolo

Petak:
Čukarički - Voždovac 2:1 (1:1)
Jovanović 43, 70 - Milojević 16

Crvena zvezda - Vojvodina 0:0

Subota:
TSC - Novi Pazar 2:0 (1:0)
Balaž 28ag, Lukić 51p
21.00 Proleter - Partizan

Nedelja:
18.55 Spartak - Radnički (N)
21.00 Mladost - Radnički 1923

Ponedeljak:
18.55 Radnik - Metalac
21.00 Napredak - Kolubara

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija