• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2021

18:52

IZ ČUKE OPRIMISTI PRED MEČ SA ŠVEĐANIMA! Ovo je VELIKA šansa za nas!

Starsportphoto

Fudbal

IZ ČUKE OPRIMISTI PRED MEČ SA ŠVEĐANIMA! Ovo je VELIKA šansa za nas!

Podeli vest

Sutrašnjim duelom protiv Hamarbija od 21 čas u Humskoj Čukarički će napraviti novi internacionalni korak u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija

Pred utakmicu sa švedskim klubom očekivanja su izneli zamenik kapitena Čukaričkog  Stefan Šapić i član stručnog štaba Pavle Delibašić.

- Očekuju nas dve veoma teške utakmice, rival je veoma kvalitetna i organizovana ekipa sa dosta brzih igrača. Gledajući njihove prethodne rezultate, iz činjenice da nemaju poraz jasno je da nas očekuje zahtevan duel i pozvao bih navijače da nas podrže u što većem broju posebno jer je ulaz besplatan - rekao je štoper.

Foto: Starsportphoto

 

Šapić je istakao da je protivnik opasan u tranziciji i prilikom prekida, naglasivši da će Brđani dati sve od sebe da neutrališu prednosti gostiju.

- Prvu utakmicu igramo u Beogradu i pokušaćemo da postignemo gol, da dočekamo revanš uz prednost. Na gostovanju ćemo igrati na veštačkoj travi, ali nam takva podloga nije strana. Čujemo se redovno sa Birmančevićem, koliko postiže golova više mi je glupo i da mu se javljam. Nismo pričali o Hamarbiju. Ovom prilikom mu čestitam na novoj odličnoj partiji protiv Rendžersa.

Nadovezao se Pavle Delibašić, član stručnog štaba Brđana.

Foto: Starsportphoto©

 

- Očekuje nas veoma teška utakmica u Beogradu, a još teža u Švedskoj. Nadam se da čemo biti u najjačem sastavu uprkos kadrovskim problemima. Nismo još odlučili koji će igrači igrati na određenim pozicijama, nadam se da će i Stevanović i Mijailović biti spremni. Eventualni izostanak Stevanovića bio bi veliki peh, ali i ukoliko neko od igrača ne bude spreman imamo adekvatne opcije", rekao je Delibašić i osvrnuo se na činjenicu da se duel igra u Humskoj: "Hendikep je što ne igramo na našem stadionu, navikli smo na naš teren, ali u svakom slučaju smo domaćini, igrmo u našem gradu. Na tom terenu Hamerbi nema lepih uspommena, izbacio ih je Partizan pobedivši 4:0 i nadam se da ćemo mi nastaviti tradiciju!

Foto: Starsportphoto©

 

Trener u stručnom štabu Brđana naglasio je da je adut rivala činjenica da je u jeku sezone, ali i da ima srpskog stratega na klupi koji poznaje domaći fudbal iz perioda provedenog u Crvenoj zvezdi.

- Sutrašnja utakmica je velika šansa za nas, jer se revanš igra na veštačkoj podlozi, bzoj i drugačijoj u odnosu na onu na kakvu naši igrači navikli. Ovo je bitna utakmica za nas, ali i srpski fudbal i nadam se da ćemo mi, kao i ostali predstvnici doneti dragocene bodove za domaći fudbal. Rival nije bauk, ali je svakako za poštovanje-  kazao je Delibašić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija