• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2021

10:50

Egzodus! PSŽ prodaje fudbalere zbog Lionela Mesija!

reuters

Fudbal

Egzodus! PSŽ prodaje fudbalere zbog Lionela Mesija!

Podeli vest

PSŽ je doveo Lionel Mesija, ali ni Parižani nemaju para za bacanje, pa će morati da se oslobode nekih fudbalera kako bi imali za Argentinca

Katalonski Sport piše da je PSŽ prinuđen da zbog dovođenja Mesija prodaje fudbalere kako bi zaradio deo novca za platu Argentinca.

Foto: reuters

 

Navodno su na spisku Idrisa Gej, Ander Erera, Mauro Ikardi, Rafinja i Tilo Kerer. Takođe, spekuliše se da PSŽ hoće da napusti Kilijan Mbape, i to ovog leta, što je dodatni problem za "svece".

 

Foto: reuters

 

 

Mesi će zarađivati 25.000.000 evra neto bez bonusa, dok će sa bonusima ići na 35.000.000 evra. Inače, samo za potpis argentinski as dobiće 30.000.000 evra.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija