• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2021

17:03

PUKLA LJUBAV TOTENHEMA I KEJNA! Najbolji igrač VAN SASTAVA za današnji DERBI!

Fudbal

PUKLA LJUBAV TOTENHEMA I KEJNA! Najbolji igrač VAN SASTAVA za današnji DERBI!

Podeli vest

Engleski reprezentativac Hari Kejn neće nastupati danas za Totenhem u velikom derbiju Premijer lige

Nastavlja se prava sapunica u Londonu na relaciji Totenhem - Mančester siti - Hari Kejn, a da stvar bude bolja ili gora, žreb je odlučio da se Pevci i Građani susretnu već u prvom kolu Premijer lige i tako dodatno pojačaju tenzije pred kraj prelaznog roka. 

Foto: Tanjug

Poznato je da je Hari Kejn predao zahtev upravi da bude prodat, a da je Mančester siti ozbiljno zagrizao za engleskog napadača u kom vide idealnu zamenu za Kuna Aguera. Ipak, dolazak Džeka Griliša na Etihad za ogromnu svotu novca ispraznio je kasu Sitija, te Građani nemaju sredstava da ispune zahteve Totenhema. 

Pevci su zbog čekanja dodatno zacepili i ne žele da puste najboljeg igrača za manje od 180.000.000 evra. Kejn nije prošao kompletne pripreme sa timom, po dolasku u London morao je u obavezan karantin, a u subotu je imao sastanak sa trenerom Nuno Espirito Santom kako bi videli hoće li danas biti u konkurenciji za tim ili ne. 

Sada je sve jasno – Harija Kejna nema u sastavu Totenhema za otvaranje sezone. Kejn nije došao sa ostalim igračima na stadion za poslednje pripreme za meč koji počinje u 17:30! Englez je do sada odradio svega tri treninga sa saigračima pod vođstvom novog trenera, ali napadač je insistirao na tome da nikada nije odbio da igra za Totenhem, te da je potpuno na raspolaganju Espiritu Santu. 

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Totenhema je u izjavama pred meč sa Sitijem i premijerligaški debi na klupi novog kluba naglašavao da će odluku o startnoj postavi doneti isključivo u skladu sa fizičkom spremnošću igrača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17