• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2021

14:49

Izlazni transfer godine! Sledeća stanica - Primera

Starsportphoto

Fudbal

Izlazni transfer godine! Sledeća stanica - Primera

Podeli vest

Mladi reprezentativac Srbije Luka Cvetićanin (18) novi je fudbaler španskog Kadiza

Brzonogi krilni fudbaler je sjajnim igrama u Voždovcu skrenuo pažnju na sebe, pa će sa svega 18 godina karijeru nastaviti u jednoj od najjačih liga na svetu.

Cvetićanin je na sebe pažnju skrenuo neverovatnom brzinom od 35,2 kilometra na čas, dok poređenja radi Kilijan Mbape trči najviše 36 km/h.

Luku će Kadiz odmah proslediti na pozajmicu, a prema nekim informacijama koje kruže u medijima, plata će mu biti 250.000 evra na godišnjem nivou.

Sa druge strane, nije poznato koliko će "zmajevi" dobiti na ime obeštećenja.

Najveću potvrdu o kvalitetnom radu sa mladim igračima možete dobiti upravo kroz transfere u neki od klubova ”liga petice”. Ovim se strategija ulaganja u talentovane fudbalere još jednom potvrdila kao uspešna. Verujemo da će se za Cvetićanina tek čuti širom Evrope, a mi ćemo biti ponosni jer smo doprineli njegovom rezultatu - rekao je generalni direktor Voždovca Miloš Mirković.

Cvetićanin je prošao kompletnu omladinsku školu Paritzana, ali je seniorski debi imao tek kada je stigao na "krov".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija