• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2021

12:47

NEĆE MITAR NIGDE! Potpisao nov ugovor sa Fulamom i obavezao se na POLA DECENIJE vernosti!

Fudbal

NEĆE MITAR NIGDE! Potpisao nov ugovor sa Fulamom i obavezao se na POLA DECENIJE vernosti!

Podeli vest

Srpski napadač Alerksandar Mitrović potpisao je nov ugovor sa ekipom Fulama

Drugi put Aleksandar Mitrović produžava vernost Fulamu! Prvo se leta 2019. obavezao na saradnju do 2024, sad ostaje do 2026!

- Defanzivci, čuvajte se. Mitar ostaje - je poruka na Tviter profilu londonskog kluba šta se očekuje od „devetke“.

Fulam je na prvom mestu na tabeli, ima tri gola i asistenciju u početna četiri kola Čempionšipa, a usledio je novi ugovor i to na pet godina!

- Sjajan je osećaj. Godinama doživljavam Fulam kao drugi dom i izuzetno sam srećan što ću ostati ovde do 202! Hvala predsedniku Toniju Kanu, vlasnicima kluba i svima u Upravnom odboru što su mi omogučili da se osećam kao kod kuće. Pokazali su koliko mi veruju, koliko me vole. Baš sam srećan - rekao je Mitrović!

Dva puta je značajno doprineo plasmanu u Premijer ligu – jednom sa Slavišom Jokanovićem, jednom sa Skotom Parkerom !

Foto: beta

 

Mitrović je dao 56 i namestio 12 golova za crno-bele ...

- Oduševljen sam što smo dogovorili ostanak Mitrovića. Bio je naša glavna snaga u sezonama kad smo izborili plasman u elitni rang engleskog fudbala, dao mnogo važnih golova, kreirao je nezaboravne uspomene. Uživa podršku navijača, lojalan je prijatelj, stvarno mu je stalo do Fulama i zahvalan sam mu na svemu što je učinio - rekao je prvi čovek Fulama, Toni Kan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija