• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2021

23:33

HOLANDIJA RAZBILA CRNOGORCE! Novi KIKS Francuza!

Tanjug/AP

Fudbal

HOLANDIJA RAZBILA CRNOGORCE! Novi KIKS Francuza!

Podeli vest

Fudbaleri Holandije pobedile su večeras na svom terenu Crnu Goru sa 4:0, u Grupi G kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Strelci za Holandiju bili su Memfis Depaj iz penala u 38. i 62, Žoržinjo Vajnaldum u 70. i Kodi Gakpo u 76. minutu. Obe selekcije posle četiri kola imaju sedam osvojenih bodova.

U istoj grupi, Turska je savladala Gibraltar sa 3:0, golovima Enesa Unala autogol u četvrtom, Hakana Dervišoglua u 54. i Hakana Čelhenogluoa u 65. minutu.

Turska je osvojila 11 bodova i prva je u grupi ispred Crnogoraca i Holanđana, dok je Gibraltar još uvek bez poena.

U Grupi D Ukrajina i Francuska odigrale su nerešeno 1:1. Povela je Ukrajina u 44. minutu golom Mikola Šaparenka, da bi izjednačenje Francuskoj doneo Entoni Marsijal u 50. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Tumaranje Trikolora nakon eliminacije na Evropskom prvenstvu ne prestaje, a nakon kiksa u prethodnom kolu protiv Bosne i Hercegovine, Francuska je ponovo prosula bodove. Ipak, četa Didea Dešama još uvek je prva u grupi sa devet poena, dok je Ukrajina treća sa pet bodova.

Škotska je, u Grupi F, pobedila kao domaćin Moldaviju sa 1:0, golom Lindona Dajksa u 14. minutu. U istoj grupi, Izrael je kao domaćin pobedio Austriju sa 5:2, dok je Danska u gostima savladala Farska Ostrva sa 1:0.

Danska je prva u grupi sa 15, Izrael drugi sa 10, Škotska treća sa osam, Austrija četvrta sa sedam, dok Farska Ostrva i Moldavija dele poslednje mesto sa jednim poenom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija