• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

10:37

ĆIRO BLAŽEVIĆ TEŠKO BOLESTAN! Sve šokirao porukom! Zbogom dragi moji!

Fudbal

ĆIRO BLAŽEVIĆ TEŠKO BOLESTAN! Sve šokirao porukom! Zbogom dragi moji!

Podeli vest

Legendarni hrvatski trener Ćiro Blažević sve je iznenadio i otkrio je da mu je ponovo dijagnostikovan rak

Ćiro Blažević je za slovenački "SportKlub" uoči meča Hrvatske i Slovenije u Splitu u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo otkrio prijateljima tužnu vest.

- Dragi prijatelji, Slovenci. Naša ljubav je bezgranična. Ti voliš mene i ja volim tebe, ali moram ti reći tužnu vest. Jako sam, jako sam bolestan - kazao je Ćiro Blažević.

Blaževiću je dijagnostikovan rak prostate 2004. godine, ali uspeo je da ga pobedi.

- Ako uskoro ne budem tamo, a verovatno i neću biti, želeo bih da iskoristim ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Govorim im da mogu biti ponosni što su Slovenci. Dosegli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram reći katoličku stvar - zbogom. Zbogom dragi moji Slovenci. Žao mi je. Veoma sam pesimističan - dodao je čuveni stručnjak.

Miroslav Blažević je kao trener najveće uspehe pravio sa Dinamom iz Zagreba, a sa reprezentacijom Hrvatske je bio treći na Svetskom prvenstvu 1998.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija