• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2021

19:47

HAOS NA PARKU PRINČEVA! Mesi i Nejmar se nisu VRATILI U PARIZ!

reuters

Fudbal

HAOS NA PARKU PRINČEVA! Mesi i Nejmar se nisu VRATILI U PARIZ!

Podeli vest

Debi fudbalera Pari Sen Žermena Lionela Mesija na domaćem stadionu Park prinčeva, u predstojećoj utakmici protiv Klermona, neizvestan je pošto je jedan od najboljih igrača svih vremena i dalje sa reprezentacijom Argentine

Navijači Pari Sen Žermena nadali su se da će u subotu u ekipi zajedno videti jedne od najboljih igrača sveta, Mesija, Nejmara i Kilijana Mbapea, ali je za sada to neizvesno.

Mesi i Nejmar su i dalje sa reprezentacijama Argentine i Brazila, za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine i trebalo bi uskoro da se vrate u Pariz. Utakmica Argentine i Brazila prošle nedelje je otkazana zbog kršenja pandemijskih mera četvorice argentinskih igrača.

Trener pariskog kluba Maurisio Poketino mora da odluči da li će igrače umorne od putovanja uvrstiti u tim za subotu ili će ih odmoriti za prvu utakmicu u Ligi šampiona ove sezone, protiv Briža, u sredu. Mbape se oporavlja od povrede lista koju je zadobio igrajući za reprezentaciju Francuske.

Foto: Tanjug/AP

Mesi je na početku sezone iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen i odigrao je jednu utakmicu za Svece, protiv Rimsa (2:0) pre gotovo dve nedelje.

Klermon je ove sezone novajlija u ligi, dobro igra, trenutno je treći na tabeli i neporažen sa osam bodova. Pari Sen Žermen je prvi sa sve četiri pobede i 12 bodova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17