• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2021

16:17

TOTENHEM RAZBIJEN U LONDONU! Prva pobeda za Palas u sezoni!

Tanjug/AP

Fudbal

TOTENHEM RAZBIJEN U LONDONU! Prva pobeda za Palas u sezoni!

Podeli vest

Fudbaleri Kristal Palasa zabeležili su danas prvu pobedu u novoj sezoni, pošto su na svom terenu bili bolji od Totenhema sa 3:0, u prvoj utakmici četvrtog kola Premijer lige

Golove za Kristal Palas postigli su u 75. minutu sa penala i Odnon Eduar u 84. i 93. minutu. Palas je stigao do prve pobede u novoj sezoni i trenutno sa pet osvojenih bodova zauzima 11. mesto na tabeli Premijer lige. Na drugoj strani, Totenhem je doživeo prvi poraz, ali je za sada prvi na tabeli sa devet bodova.

Orlovi su bili delko bolji rival tokom celog meča, dok je Totenhem posle prvog poluvremena bez ijednog šuta u okvir gola u drugom uputio dva ka golu protivnika.

Foto: Tanjug/AP

Posao Totenhemu je bio dodatno otežan nakon što je Džafet Tanganga u 58. minutu dobio drugi žuti karton.

On je samo nekoliko minuta ranije zaradio prvi jer je, nakon nedosuđenog prekršaja za Totenhem, oštro srušio Vilfrida Zahu koji nije želeo da izbaci loptu iz igre. Usledilo je koškanje na terenu, posle čega je sudija pokazao žute kartone i Tangangi i Zahi.

Kristal Palas je poveo u 75. minutu golom Zahe sa bele tačke, nakon što je Ben Dejvis igrao rukom u kaznenom prostoru.

Na 2:0 povisio je Eduar u 84. minutu, samo 26 sekundi pošto je ušao u igru i tako debitovao za Kristal Palas, a isti igrač je potvrdio pobedu domaćeg tima pogotkom u 93. minutu. Srpski fudbaler Luka Milivojević ušao je u igru za domaći tim u 67. minutu.

Premijer liga, 4. kolo:

Subota

Kristal Palas – Totenhem 3:0 (0:0)
Zaha 75, Eduar 84, 93

Arsenal – Norič (16:00)
Brentford – Brajton (16:00)
Lester – Siti (16:00)
Junajted – Njukasl (16:00)
Sautempton – Vest Hem (16:00)
Votford – Vulverhempton (16:00)
Čelsi – Aston Vila (18:30)
Nedelja:
Lids – Liverpul (17:30)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija