• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2021

19:54

DEBAKL KAKAV MIHAJLOVIĆ NE PAMTI! Šampion se IGRAO sa Bolonjom!

Tanjug/AP

Fudbal

DEBAKL KAKAV MIHAJLOVIĆ NE PAMTI! Šampion se IGRAO sa Bolonjom!

Podeli vest

Fudbaleri Intera savladali su Bolonju sa 6:0 (3:0) u četvrtom kolu Serije A

Nezapamćeni debakl za Sinišu Mihajlovića u Milanu! Aktuelni šampion Italije, ekipa Intera pregazila je Mihinu Bolonju sa 6:0 (3:0) i nanela jedan od najtežih poraza srpskom treneru u karijeri!

Nije Inter oduševio na startu sezone, tim sa severa Italije je pretrpeo ogromne promene tokom leta i u Bolonji su se nadali da mogu do iznenađenja na "Đuzepe Meaci", ali se iz Milana vraćaju sa šest golova u svojoj mreži. 

Foto: Tanjug/AP

Poveli su Neroazuri preko Lautara Martineza u šestom minutu posle asistencije Denzela Damfrisa. Činilo se da Bolonja može do boljeg rezultata nakon što se Korea povredio u 29. minutu, ali je posle samo 60 sekundi Milan Šrkinijar duplirao prednost Intera. 

Do poluvremena je pao još jedan gol, a strelac je bio Nikolo Barela, te su izabranici Simone Inzagija imali tri gola prednosti. 

Ništa bolje po tim Siniše Mihajlovića nije bilo ni u drugom delu. Matijas Vecino je u 54. minutu povećao na 4:0, da bi potom Džeko sa dva gola u pet minuta najavio brodolom. 

Foto: Tanjug/AP

Imali su Neroazuri veliku šansu u 80. minutu preko Damfrisa, ali se Holanđanin nije najbolje snašao. Do kraja meča, Artur Tete je uspeo da ublaži poraz Bolonje i postavi konačnih 6:1. 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

SERIJA A – 4. KOLO

Petak

Sasuolo - Torino 0:1 (0:0)
Pjaca 84

Subota

Đenova - Fiorentina 1:2 (0:0)
Krišito 98p - Saponara 60, Bonaventura 88

Inter - Bolonja 6:1 (3:0)
Martinez 6, Šrkinijar 30, Barela 34, Vesino 54, Džeko 63, 68 - Tete 86

20.45 Salernitana - Atalanta

Nedelja

12.30 Empoli - Sampdorija 

15.00 Venecija - Specija 

18.00 Lacio - Kaljari 

18.00 Verona - Roma 

20.45 Juventus - Milan 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija