• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M.G.

07.10.2021

08:46

BURAN ŽIVOT BIVŠEG TRENERA PARTIZANA! Lotar Mateus se razveo peti put!

Fudbal

BURAN ŽIVOT BIVŠEG TRENERA PARTIZANA! Lotar Mateus se razveo peti put!

Podeli vest

Proslavljeni nemački fudbaler razveo se i od pete supruge Anastasije, koja je 27 godina mlađa od njega. Nije bilo svađe i ružnih scena, poručuje Mateus

Retko koji fudbaler ima tako buran privatni život kao legendarni Nemac Lotar Mateus (60)! Proslavljeni fudbaler i nekadašnji trener beogradskog Partizana nedavno se u strogoj tajnosti razveo od pete supruge Anastasije Klimko (33), s kojom ima sedmogodišnjeg sina Milana.

Nemački "Bild" piše da se nekadašnji prvak sveta razveo još u januaru, ali da je sve uspeo da sakrije od očiju javnosti do juče. Niko praktično nije mogao ni da pretpostavi da je došlo do razlaza jer su Lotar i Anastasija u junu zajedno proslavili njen rođendan, a u septembru bili na svadbi kod Lotarove ćerke iz prvog braka Viole.

Bez svađe i prevare

Čovek koji je beogradski Partizan 2003. godine uveo u Ligu šampiona u izjavi za "Bild" kaže da sa Anastasijom uprkos razvodu nije bilo nikakvih ružnih scena.

- Shvatili smo u jednom trenutku da su naša interesovanja otišla u različite strane. Sve su to privatni detalji koji ne bi trebalo da se tiču nikoga. Nije bilo svađe, besa ili drugih partnera. Dobro se slažemo i dalje, u prijateljskim smo odnosima i tu smo za našeg sina, šta god mu bude potrebno - poručuje Mateus.

SVE MATEUSOVE ŽENE


Silvija Mateus (1981-1992)
Ćerke Alisa (35) i Viola (33)
Lolita Morena (1994-1999)
Sin Loris (29)
Marijana Mateus (2003-2007)
Bez dece
Kristina Lilijana Čudinova (2008-2010)
Bez dece
Anastasija Klimko (2014-2021)
Sin Milan (7)

Mediji u Nemačkoj tvrde da je čuveni zavodnik već fotografisan sa novom devojkom, koja je trenutno nepoznata javnosti, ali te fotografije još nisu objavljene. Mateus je potvrdio da je već u novoj romansi, ali nije želeo da otkrije identitet nove devojke.



- Znamo se tek nekoliko nedelja. Prerano je bilo šta reći, pa čak i ime - "zakopčan" je Mateus.

Atraktivna Anastasija takođe je potvrdila da više nije u braku sa nekad najboljim fudbalerom planete, ali naglašava da ga i dalje ceni i poštuje.

- Da, razveli smo se još početkom godine. Lotar je sada solo i može da radi šta god poželi. Što se mene tiče, odluku o razvodu sam mirno primila - poručuje Anastasija.

Osvajač Zlatne lopte ima veoma zanimljiv ljubavni život iza sebe. U bračne vode prvi put je uplovio 1981. godine sa Silvijom, s kojom je dobio ćerke Alisu (35) i Violu (33). Njihov brak je trajao do 1992. godine, a već 1994. oženio se Lolitom Morenom, TV voditeljkom iz Švajcarske. S njom je i pre stupanja u brak imao sina Lorisa (29). Međutim, i od nje se razveo nakon sedam godina braka.

 

 


Marijani ostalo prezime

 

 

Proslavio i ćerkinu svadbu


Mlađa ćerka Lotara Mateusa Viola (33) sredinom septembra udala se za Andreasa Gangla. Svadba je održana u Udinama u jednom hotelu, a čuveni nemački fudbaler je, prema pisanju medija, bio glavna zvezda čitavog događaja.
- Zahvalan sam i srećan što sam ovaj poseban dan proveo sa svojom decom. Želim im svu sreću ovog sveta i da se drže zajedno i u lepim i u teškim trenucima - poručio je Mateus u govoru koji je održao na svadbi.


Četiri godine bio je slobodan, a onda je u toku mandata na klupi Partizana upoznao Marijanu Kostić, danas Marijanu Mateus. Sa srpskom lepoticom je bio oženjen od 2003. do 2007. godine, a ona je odlučila da uprkos razvodu sačuva prezime slavnog fudbalera. S njom nije imao dece, baš kao ni sa atraktivnom Ukrajinkom Kristinom Čudinovom (33), s kojom je bio u braku od 2008. do 2010. godine.

 

 


Kao fudbaler, Lotar je osvojio sve osim titule u Ligi šampiona. Sa Nemačkom je bio prvak Evrope i sveta, a sa Bajernom i Interom uzeo je Kup UEFA. Dva puta je gubio u finalima Lige šampiona, a 1990. godine proglašen je za najboljeg fudbalera planete.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SSM

pre 2 godine

Marijana nikada, ocigledno, nije volela svoje prezime. Ajde i da razumem sto je bila Kostic, ipak ima decu sa njim, mada ni to nije normalno. Ali Mateus... pa ispljuvao je posteno, a ona i dalje nosi njegovo prezime. Sad su kao ok. Njoj je to zvucno i zato ga ne menja. Eto koliko je iskompleksirana. Posto je na zapadu uglavnom, Kostic ili Colic je bzv. Za nju naravno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija