• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

14:36

FUDBALER MI JE NUDIO 50.000 EVRA ZA NOĆ! Nova afera zbog zvezde filmova za odrasle! /FOTO/

reuters

Fudbal

FUDBALER MI JE NUDIO 50.000 EVRA ZA NOĆ! Nova afera zbog zvezde filmova za odrasle! /FOTO/

Podeli vest

Novi skandal potresa fudbalsku reprezentaciju Francuske

Taman što su se stišale strasti oko Karima Benzeme koji je ucenjivao saigrača pojavila se nova informacija, novi skandal koji će podići pritisak Didijeu Dešanu.

Natali Andreani, jedna od najpopularniji "OnlyFans" zvezda u Francuskoj podigla je prašinu, pošto je za medije ispriča da je jedan fudbalski reprezentativac te zemlje hteo aferu s njom.

Ova 50-godišnja zvezda filmova za odrasle nije želela da imenuje igrača, ali kaže da joj je nudio 50.000 evra da provede noć sa njim.

 

 

Foto: reuters

 

 

Nije rekla o kome se radi, ali je "zapalila" javnost i pokrenula brojne spekulacije.

Imam brojne ponude, a jedna je stigla od fudbalera. Ponudio mi je 50 hiljada evra da provedem noć s njim. Nudio je to više puta, ali sam ga odbila - ispričala je Andreani za jedan francuski list.

Foto: reuters

 

- Igra za reprezentaciju Francuske i moram reći da me je šokirala njegova ponuda. Šteta, da nije nudio novac, spavala bih s njim - dodala je francuska lepotica i otkrila da je tako fudbaler napravio neverovatnu grešku, pošto ju je na taj način veoma uvredio.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija