• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2021

21:06

PRELEPA VANDA STIŽE U ENGLESKU! Argentinac na pragu Sent Džejms Parka!

Fudbal

PRELEPA VANDA STIŽE U ENGLESKU! Argentinac na pragu Sent Džejms Parka!

Podeli vest

Vrlo lako bi moglo da se dogodi da Mauro Ikardi svoju novu fudbalsku sreću pronađe u Njukaslu

Sveže pristigli arapski novac već počinje polako da se troši.

Kako navode britanski mediji prva akvizicija novopridošlih gazda Njukasl junajteda mogao bi da bude napadač PSŽ-a Mauro Ikardi.

Argentinac je u potrazi za konstantnim minutima, koje pored silnih fudbalskih aždaja naprosto nema u ,,gradu svetlosti", dok Njukaslu očajnički treba napadač koji može garantovati dvocifreni broj golova u jednoj sezoni.

Foto: Reuters

Ikardi nema previše prostora za igru u ekipi vicešampiona Francuske

Rival ,,svrakama" u dovođenju nekadašnjeg golgetera Intera mogao bi da bude Juventus, koji je još ranije pikirao Ikardija, ali je sada veliko pitanje može li ,,Stara dama" da se takmiči sa prebogatim saudijskim princom Mohamedom bin Salmanom.

Nema sumnje da će konačnu reč o epilogu ove transfer bombe imati atraktivna supruga i menadžerka Ikardija Vanda, koja će odlučiti da li će Pariz zameniti hladnim severom Engleske.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija