• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2021

12:19

KLADIONICE VERUJU U PIKSIJEVE ORLOVE! Moramo iskoristiti ovu priliku!

Reuters

Fudbal

KLADIONICE VERUJU U PIKSIJEVE ORLOVE! Moramo iskoristiti ovu priliku!

Podeli vest

Naši momci sutra od 20.45 u okviru grupe A dočekuju reprezentaciju Azerbejdžana u želji da nastave neophodan niz pobeda, koji im je neophodan ako žele direktan odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru

Reprezentacija Srbije nije odigrala ubedljivo protiv Luksemburga, ali pobedi se u zube ne gleda.

Naše putešestvije ka Kataru se nastavlja dalje, a sledeći rival biće nam reprezentacija Azerbejdžana, koju dočekujemo sutra od 20.45 na stadionu ,,Rajko Mitić".

Foto: ap photo

Orlovi će želeti da još jednom pobedom u nizu dođu nadohvat direktnog puta za Katar

Činjenicu da je Srbija ubedljiv favorit protiv poslednjeplasirane ekipe grupe A, govore i prognoze kladionica, koje sve do jedne nedvosmisleno prednost u ovoj utakmici daju našoj reprezenatciji.

Ako biste na pobedu Srbije uložili na primer 100 dinara, zaradili biste ukupno 16 dinara, što dovoljno govori u prilog tome da ne bismo smeli da sutra uveče imamo previše problema tokom same utakmice.

Foto: Tanjug

 

U dosadašnjem delu kvalifikacija, "orlovi" se nalaze na drugom mestu grupe A sa ukupno 14 bodova, jednim više od Portugala i utakmicom više od rivala koji nam je jedini ozbiljan takmac za prolazak direktno na Svetsko prvenstvo, s obzirom da smo Luksemburgu pobegli već 8 bodova a Irskoj čak 9.

Velike nade naši momci ne polažu samo u sopstvenu igru, već i u igru reprezentacije Luksemburga, za koju se nadaju da će protiv Portugala sutra uveče moći da ponovi tvrdu igru kojoj su bili verni protiv nas, i da će uspeti makar bod da odnesu sa Pirinejskog poluostrva.

Ako Luksemburžani ne budu uspeli u tome, naša reprezentacija će pokušati u gostima 14. novembra da pobedom protiv Portugala potvrdi direktan plasman na prvenstvo u Kataru.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PORTUGALCI NA LJUBINKOVOM SKENERU! Drulović zna kako Srbija može na Svetsko prvenstvo
Fudbal

PORTUGALCI NA LJUBINKOVOM SKENERU! Drulović zna kako Srbija može na Svetsko prvenstvo

Fudbalska reprezentacija Srbije će se u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo boriti sa Portugalijom, Republikom Irskom, Luksemburgom i Azerbejdžanom, a definitivno će "orlovima" najveći protivnik za direktan plasman biti selekcija čiji je predvodnik Kristijano Ronaldo. To dobro zna i nekadašnji selektor Srbije i čovek koji je veliki trag ostavio igrajući na Pirinejskom poluostrvu Ljubinko Drulović

08.12.2020

07:15

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija