• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2021

21:08

STANKOVIĆ IDOL NAJBOLJEM VEZISTI NA APENINIMA! Šampion EVROPE i Serije A se DIVI treneru Zvezde!

Starsportphoto

Fudbal

STANKOVIĆ IDOL NAJBOLJEM VEZISTI NA APENINIMA! Šampion EVROPE i Serije A se DIVI treneru Zvezde!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković idol je jednom od najboljih vezista na svetu

Godinama je Dejan Stanković u penziji, ali o svemu što je učinio za svetski fudbal pričaće se još dugo godina! Srpski vezista ostavio je najdublji trag partijama u Interu, a o svemu što je radio u dresu Neroazura još uvek se priča na Apeninima. 

Iz tog razloga ne čudi što je Stanković postao idol mnogih generacija, a jedan od igrača koji se posebno divi treneru Crvene zvezde je Nikolo Barela. Vezista Intera važi za jednog od najboljih igrača na svetu, a trenutna vrednost mu je oko 65.000.000 evra! 

Barela je poreklom sa Sardinije i ponikao je u redovima tamošnjeg velikana Kaljarija odakle ga je Inter kupio prethodne sezone za 32.000.000 evra, a Italijan je u jednom od najsvežijih intervjua govorio o idolima i posebno istakao Dejana Stankovića. 

Foto: Tanjug/AP

- Jedan od mojih idola je Deki Stanković. Ja sam ga uvek voleo kao igrača i pokušavao sam da ga iskopiram najbolje što mogu. Trudim se da u Interu budem dobar kao što je on bio - rekao je Barela. 

Mladi fudbaler dospeo je u centar pažnje zbog privrženosti svom ostvu Sardiniji, a u intervju u kom je najmanje bilo priče o fudbalu pokazao je zašto važi za jednog od zanimljivijih fudbalera na svetu. 

Barela je dres sa brojem 23 izabrao zbog košarkaške legende Lebrona Džejmsa, da u kući najčešće sluša muziku za decu, a da u slobodno vreme gleda seriju Vikinzi! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija