• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

12.10.2021

14:57

Ronaldo neće biti osuđen za silovanje iako je priznao zlodelo! Neverovatan obrt u slučaju starom 12 godina!

reuters

Fudbal

Ronaldo neće biti osuđen za silovanje iako je priznao zlodelo! Neverovatan obrt u slučaju starom 12 godina!

Podeli vest

Kristijano Ronaldo neće biti osuđen za silovanje Ketrin Majorge iako je svojim advokatima priznao zlodelo * Sudija u američkog državi Nevadi smatra da je advokat žrtve nezakonito zasnovao slučaj na ukradenim dokumentima

Kristijano Ronaldo (36) neće biti osuđen zbog silovanja Ketrin Majorge (37) iako je priznao da je počinio zlodelo!

Američka učiteljica optužila je portugalskog fudbalera da ju je u junu 2009. silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Otad se na svakih nekoliko meseci pojavljuju novi detalji u vezi sa ovim događajem i suđenjem, a sad se konačno nazire kraj čitave sage.

Foto: reuters

 

Oštetio klijentkinju

Zanimljivo je da Ronaldo neće biti oslobođen optužbi zato što je nevin, već zbog toga što je advokat oštećene strane napravio veliku grešku u sudskom postupku. Danijel Albregts, sudija za prekršaje u američkoj državi Nevada, gde se incident dogodio, smatra da je Majorgin advokat nezakonito koristio poverljivu komunikaciju između Ronalda i njegovog branioca.

Fudbaler u javnosti demantovao silovanje


Kada je Ketrin Majorga 2018. optužila Ronalda za silovanje, on se putem Tvitera oglasio na engleskom i portugalskom jeziku i oštro demantovao sve navode Amerikanke.

- Izričito demantujem optužbe koje su pokrenute protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji se protivi svemu u šta verujem i šta jesam. Odlučan da sačuvam svoje ime, odbijam da učestvujem u medijskom spektaklu stvorenom od ljudi koji bi da se promovišu na moj račun. Moja savest je čista, što mi omogućava da mirno čekam rezultate bilo koje istrage - napisao je Ronaldo.

 


- Advokat Ketrin Majorge, Lesli Mark Stouval, zasnovao je slučaj na ukradenim dokumentima koji se sastoje od poverljive komunikacije Ronalda i advokata. Odbacivanje žrtvinih optužbi zbog neprimerenog ponašanja njenog advokata jeste grub potez, ali, nažalost, jedini odgovarajući za očuvanje integriteta sudskog procesa. Stouval je postupio na štetu svoje profesije i klijenta - navodi Albergts.

Najveći nemački sajt "Špigel" još u decembru 2018. došao je u posed upitnika na 27 strana koji je Ronaldo popunio za svoje advokate. Popunjavajući formular, Kristijano je maltene priznao da je imao seksualne odnose sa Ketrin protiv njene volje.

- Ona mi je rekla "ne" i više puta mi je tražila da stanem. Rekla je da nije za seks odmah jer smo se tek upoznali, ali me je držala za polni organ. Priznala mi je da nije želela da imamo odnos, ali se ponašala kao da ga želi. Nismo koristili kondom, ne znam da li je ona imala orgazam - naveo je tada Portugalac.

Foto: Tanjug

Kristijano Ronaldo se izvukao

Čeka se datum presude

Pristup ovim podacima je nezakonit, pa će presuda, po svemu sudeći, biti u korist Ronalda. Datum izricanja konačne presude još nije poznat.

Ketrin Majorga je 2010. putem vansudske nagodbe dobila od Ronalda 375.000 dolara. Sudija Albergts ustanovio je da zgodnu brinetu niko nije zastrašivao i da je bez straha i sa zdravim razumom pristala na nagodbu. Međutim, 2018. godine ona je odlučila da prijavi Ronalda policiji i zatraži 65 miliona evra odštete.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija