• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2021

07:03

Transvestiti namamili Ronalda, Gigs spavao sa ženom rođenog brata, Francuzi u krevetu s maloletnicom... Najveći skandali fudbalera!

Reuters/USA Today/ap photo

Fudbal

Transvestiti namamili Ronalda, Gigs spavao sa ženom rođenog brata, Francuzi u krevetu s maloletnicom... Najveći skandali fudbalera!

Podeli vest

Zarađuju milione, uspešni su, mladi, ali prave glupe greške i donose još gluplje odluke

Poslednji u nizu skandal koji je uzdrmao svet fudbala jeste "sapunica" Vande i Maura Ikardija, koji je suprugu prevario sa glumicom, pa ona sada traži razvod. 

Ima onih koji likuju, smatraju da je to zaslužila, jer je Ikardiju u zagrljaj otišla iz ruku njegovog najboljeg prijatelja Maksija Lopeza.

Mauro i Vanda nisu jedini, u prošlosti je bilo i većih skandala. 

Gresi Rajana Gigsa neće se skoro zaboraviti. Prvo je otkriveno da je suprugu Stejsi osam godina varao sa ženom rođenog brata Natašom, zbog čega ga se odrekla porodica a razvod ga je koštao 40 miliona funti. 

Nataša je Rajana upoznala u martu 2003. u jednom noćnom klubu u Mančesteru. Spavala je s njim dok je njegova trudna supruga Stejsi bila kod kuće. Nakon dva meseca započela je vezu sa njegovim bratom Rodrijem za kojeg se kasnije udala. Kasnije je priznala da je pobacila dete koje je bilo Rajanovo tokom osmogodišnje veze.

 

Foto: reuters

Rajan Gigs

Vejni Runi je tek posebna priča. Vrlo lako bi mogla da mu pripadne titula kada je reč i prevarama, jer verovatno ima najviše skandala od svih fudbalera.

Sve je počeo još kada je imao 16 godina.Voleo je društvo starijih dama, a skoro da nije izlazio iz bordela. Bio je u centru skandala zbog 48-godišnje Patricije koja je bila poznata po tome da nosi kostim žene-mačke za vreme se..a. U to veme je od Runija bila starija 32 godine. Pre 13 godina, ostavio je u tad osam meseci trudnu suprugu Kolin  i otišao da se zabavlja s elitnom prostitutkom. Kolin ga je napustila, on se izvinjavala, pa se supruga vratiula, a Runi je nastavio po starom.

Čovek jednostavno ne može bez noćnih avantura, a Kolin ga više ne napušta, nego svaku prevaru skupo naplati.

Foto: Reuters

Vejn Runi voli starije dame


Dejvid Bekam i Viktorija šire ljubav, ali nije ni njihov brak bez mrlje. Bekam je napravio skandal 2003. godine kada je Rebeka Los novinarima otkrila sve detalje odnosa s Dejvidom.

- Hemija između mene i Dejvida bila je strahovito jaka. Znala sam da je on oženjen čovek i da radim za njega.. U krevetu je vrlo darežljiv ljubavnik. I jako je nežan - rekla je Rebeka novinarima.

Foto: ap photo

Dejvid Bekam

Francuski fudbal je 2010. godine pogodio veliki skandal. Otkriveno je da su Karim Benzema, Frenk Riberi i Sidni Govu koristili usluge tad maloletne alžirske prostitutke Zahije Dehar. 

Dehar je kasnije priznala da je fudbalerima lagala za svoje godine, bojala se da će je odbiti ako saznaju da ima samo 16 i da će ostati bez 700 evra koliko je navodno zaradila za jednu noć provedenu s njima.Fudbalerima je pretilo do tri godine zatvora, što je zabrinulo ovu mladu damu, koja je ispričala da su pomenuti igrači bili jako pristojni i smatra da policija treba da ih ostavi na miru. Fudbaleri su na kraju oslobođeni optužbi. 

Foto: Reuters

 

Ronaldo, popularni Zuba, pre 13 godina je svoju tadašnju devojku ostavio posle večere,  a on otišao u provod sa tri prostitutke i odveo ih u svoju hotelsku sobu.

Posle izvesnog vremena Ronaldo je shvatio da dame nisu dame... Skontao je tek kada je bilo kasno. Hteo da im plati za navodno neobavljenu uslugu. Jedan od transvestita je od Ronalda zatražio da mu plati 30.000 dolara ako ne želi da ova priča izađe u javnost. Isti transvestit tvrdio je i da je Ronaldo koristio kokain.

Foto: ap photo

Ronaldo

Pre 23 godine Izraelci su ugostili Dansku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Izrael je doživeo debakl, Danska je slavila sa 5:0. 

Brzo je otkriven razlog sramnog poraza, pošto im je to bila najbitnija utakmica, prva šansa za plasman na veliko takmičenje.  Igrači su u svoje sobe, prema rečima svedoka, doveli velik broj dama prostitutki. 

- Pri čišćenju soba pronašli smo ogroman broj iskorištenih kondoma na podu - pričale su čistačice hotela... 

Nekadašnji fudbaleri Džon Teri i Vejn Bridž napravili su veliki skandal. Zajedno su odigrali 121 utakmicu, a onda je sve puklo zbog žene.

Teriju se sviđala tadašnja Vejnova devojka Vanesa. Vejn i Vanesa su bili zajedno pet godina, a često su se družili sa Terijem. 

Par je ubrzo raskinuo, a mediji su za to okrivili Terija, koji je navodno zaveo Vanesu. Zbog skandala, Teri je izgubio kapitensku traku u reprezentaciji, a Bridž je kasnije odbio da mu pruži ruku kada su se prvi put našli na suprotnim stranama. Teri i vanesa i dan dana tvrde da su bili smao prijatelji. 

Foto: Reuters

Džon Teri

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija