• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2021

11:09

SUPERLIGA SRBIJE! Partizan u Bačkoj Topoli, Zvezda dočekuje Radnički

Fudbal

SUPERLIGA SRBIJE! Partizan u Bačkoj Topoli, Zvezda dočekuje Radnički

Podeli vest

Utakmicama 14. kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije

Lider šampionata Partizan za vikend igra u Bačkoj Topoli protiv TSC, a Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Niša.

Prva utakmica 14. kola odigrana je u četvrtak u Kruševcu, gde su Napredak i Novi Pazar odigrali nerešeno 1:1.

Danas su na programu dve utakmice, Radnik u Surdulici od 16 časova dočekuje Voždovac, a Čukarički će dva sata kasnije u Beogradu dočekati Proleter.

Foto: Starsportphoto

 



Partizan gostuje u Bačkoj Topoli u nedelju od 13.30 i pokušaće da nastavi niz pobeda u ligi kako bi zadržao prvo mesto na tabeli. Crno-beli ulaze u duel posle jučerašnjeg poraza od Genta (0:1) u Ligi konferencija.

TSC ima niz od dva poraza u prvenstvu, a ekipu će predvoditi Mirko Jovanović, umesto smenjenog trenera Mladena Krstajića. Partizan je prvi na tabeli sa 34 boda iz 12 utakmica, a TSC zauzima četvrto mesto sa 20.

Crvena zvezda igra u nedelju od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić" protiv Radničkog iz Niša i treba joj pobeda kako bi zadržala korak za "večitim" rivalom. Beogradska ekipa u utakmicu ulazi posle remija 1:1 sa Mitjilandom u Ligi Evropa.

Zvezda je druga na tabeli sa 29 bodova iz 11 utakmica, a Radnički ima utakmicu više i 14 bodova na 10. mestu.

Foto: Starsportphoto

 



Vojvodina će u nedelju od 17 časova na svom terenu dočekati Radnički 1923 i pokušaće da prekine niz od tri utakmice bez pobede. Novosadjani su vezali dva remija i zauzimaju šesto mesto na tabeli sa 17 bodova, a kragujevačka ekipa, koja je poražena u poslednje dve utakmice, ima 14 bodova na 11. mestu.

U ostalim utakmicama, Mladost će u subotu od 15 časova u Lučanima igrati protiv Kolubare, a dva sata kasnije u Subotici će početi duel Spartaka i Metalca.

SUPERLIGA SRBIJE

14. kolo

Četvrtak

Napredak - Novi Pazar 1:1

Petak

Radnik - Voždovac 16.00
Čukarički - Proleter 18.00


Subota

Mladost - Kolubara 15.00
Spartak - Metalac 17.00


Nedelja

TSC - Partizan 13.30
Vojvodina - Radnički 1923 17.00
Crvena zvezda - Radnički 18.45

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija