• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.10.2021

16:34

BATAK PRED DOLAZAK NA MARAKANU! Zvezda dominira srpskim fudbalom i igra značajnu ulogu u Evropi, ali...

Fudbal

BATAK PRED DOLAZAK NA MARAKANU! Zvezda dominira srpskim fudbalom i igra značajnu ulogu u Evropi, ali...

Podeli vest

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je da će njegova ekipa ići da se nadigrava sa Crvenom zvezdom i istakao da je najvažnije da je niški tim kompletan

- Protiv Zvezde ćemo izaći da se nadigravamo, da vidimo gde smo u odnosu na ekipu koja igra značajnu ulogu u Evropi, a ako nam se ukaže šansa da napravimo nešto dobro na ovoj utakmici, naravno da ćemo je ugrabiti - rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog iz Niša u nedelju gostuju Crvenoj zvezdi, u utakmici 14 kola Superlige Srbije.

Radnički u ovaj meč ulazi sa desete pozicije na tabeli. Ima 14 bodova i utakmicu manje, dok je Zvezda druga sa 29 bodova i dve utakmice manje.

- Najvažnije je da smo kompletni i da su igrači koji su bili bolesni prebrodili probleme koje su imali sa koronavirusom. Nedostajaće samo Ristić, koji je dobio crveni karton u prošloj utakmici - rekao je Batak.

- Znamo na kakvog protivnika ćemo se nameriti u nedelju. Zvezda već četiri godine dominira srpskim fudbalom, a svoj kvalitet potvrđuje odličnim partijama u Evropi. Oni su u četvrtak imali delikatan meč u Danskoj, ali moj kolega Dejan Stanković ima na raspolaganju dva jednako snažna tima, tako da uopšte ne treba pričati o nekom njihovom umoru - dodao je on.

Foto: Starsportphoto©

Radoslav Batak u jednom od prethodnih gostovanja na "Marakani"

Batak je podsetio da je njegov tim tri nedelje bez utakmice.

- Spremali smo se za ponedeljak i Radnički iz Kragujevca i malo nas je poremetilo odlaganje tog susreta... Nakon Zvezde imamo četiri vezana meča kod kuće i ući ćemo u period kada moramo da zabeležimo niz pozitivnih rezultata - rekao je trener Radničkog.

Utakmica se igra u nedelju od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija