• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.10.2021

20:07

U ČAST MARADONE! Zakazan spektakl između Boke i Barselone

Fudbal

U ČAST MARADONE! Zakazan spektakl između Boke i Barselone

Podeli vest

Boka Juniors i Barselona odigraće 14. decembra prijateljsku utakmicu u čast Dijega Maradone u Saudijskoj Arabiji, saopštio je argentinski klub

- To će biti prvi put da se dva kluba za koje je Dijego igrao sastanu u toj zemlji i na taj način ćemo odati počast idolu koji nas je napustio 25. novembra 2020. godine - navodi se u saopštenju Boke.

Utakmica će se igrati u glavnom gradu Rijadu na Mrsul Parku, koji ima kapacitet od 25.000 mesta.

 

Legendrani Maradona nosio je dres Boke u dva navrata - u sezoni 1981/1982, a zatim 1995. godine u poslednje dve sezone u profesionalnom fudbalu.

U Barseloni proveo dve sezone od 1982. do 1984.godine i za katalonski je klub odigrao 58 utakmica i osvojio Kup kralja.

Jedan od najvećih fudbalera u istoriji, koji je sa Argentinom osvojio titulu svetskog šampiona 1986.godine, umro je od srčanog zastoja 25. novembra prošle godine u 60. godini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija