• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2021

17:08

"BOMBA" SA OSTRVA! Legenda se VRAĆA u Premijer ligu! Podrhtava TLO u Birmingemu!

Fudbal

"BOMBA" SA OSTRVA! Legenda se VRAĆA u Premijer ligu! Podrhtava TLO u Birmingemu!

Podeli vest

Legendarni fudbaler Liverpula Stiven Džerard sve je bliži povratku u Premijer ligu

Sve je spremno za povratak legende u Premijer ligu! Aktuelni trener Glazgov Rendžersa i ikona Liverpula Stiven Džerard blizu je dogovora sa Aston Vilom, a bivši engleski reprezentativac uskoro bi trebao da preuzme birmingemskog velikana, prenosi "Skaj". 

Aston Vila je pre nekoliko dana otpustila Dina Smita nakon tri godine saradnje, a na upravi na Vila Parku se žuri u imenovanju novog šefa struke. Pogodan momenat bi bio baš sada budući da je u toku reprezentativna pauza, te da bi Smitov naslednik imao vremena da se upozna sa ekipom pre prve zvanične utakmice. 

Foto: Reuters

Kandidata je mnogo, ali se poslednjih dana izdvojilo ime Stivena Džerarda koji već dve sezone pravi čuda na klupi Glazgov Rendžersa i spreman je za veći trenerski zalogaj. Bilo je jasno svima da će Liverpulova legenda kad tad doću Premijer ligu i izgleda da je kucnuo pravi trenutak. 

Veliku ulogu u čitavoj priči mogao bi da ima upravljajući direktor birmingemskog kluba Kristijan Parslou. On je u Liverpulu obavljao istu funkciju 2009. godine i od tada je veliki prijatelj sa Džerardon. 

Postojala je mogućnost da na Vila Park dođe Roberto Martinez, opcija je bio i Kasper Hjulmand, ali se čini da je izbor pao na Džerarda, a njegov nekadašnji saigrač sa Enfilda Džejmi Karager veruje da je pred Stivijem težak izbor. 

- Mislim bi Aston Vila kao klub bila sjajno mesto za Džerarda. Ali situacija u kojoj se nalazi je kompleksna - prošle sezone oduzeo je Seltiku titulu, a trenutno je u sjajnoj poziciji da ponovi uspeh sa Rendžersom. U savršenom svetu želeli biste da ostanete u Rendžersu do kraja sezone i napustite klub sa dve titule - rekao je Karager. 

Foto: Public

Ipak, bivši defanzivac Liverpula veruje da će Džerard sigurno doći u Premijer ligu, ako ne sada, moguće već na leto. 

- To nije nešto što dolazi od Džerarda, ali mislim da će pre ili kasnije doći u Premijer ligu. Mislim da, ukoliko ponuda dođe, nema mnogo boljih opcija od Aston Vile u engleskoj eliti za njega. Ljudi pričaju o Liverpulu, ali Jirgen Klop će biti tamo bar još dve, tri godine - podvukao je Karager. 

Stivena Džerarda je želeo i Njukasl, ali je Englez odmah odbio mogućnost da dođe među crno-bele. Nema sumnje da će biti teško odreći se sreće i borbe za titulu u Glazgovu. Ipak, Džerard će morati da napravi izbor i to što pre.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17