• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2021

20:28

PREMIJERLIGAŠI UJEDINJENI PROTIV NJUKASLA! Sklopljen "PAKT", nema DOGOVORA sa Svrakama!

Tanjug/AP

Fudbal

PREMIJERLIGAŠI UJEDINJENI PROTIV NJUKASLA! Sklopljen "PAKT", nema DOGOVORA sa Svrakama!

Podeli vest

Klubovi Premijer lige sklopili su "pakt" da neće prodavati svoje igrače u Njukasl nakon što su Svrake dobile novog vlasnika

Došao je princ Saudijske Arabije u Njukasl sa namerom da od crno-belih napravi novi Mančester siti, ali po svemu sudeći novom vlasniku Svraka neće biti lako funkcionisanje u Premijer ligi. 

Iako je Mohamed Bin Salman dobio odobrenje na Ostrvu da kupi Svrake, premijerligaški klubovi nisu zadovoljni situacijom među elitom, te su organizovali "pakt" protiv Njukasla, prenosi tamošnji "Telegraph". 

- Svima, samo ne Njukaslu - parola je koje će se držati nekolicina klubova engleskog najvišeg ranga, piše britanski list, ne precizirajući o kojim klubovima je reč.

Foto: Reuters

Ideja je da klubovi iz elitnog engleskog ranga svoje igrače ni po koju cenu ne prodaju Njukaslu, a sve u nameri da Svrake za kratko vreme ne skinu sa trona "veliku šestorku" koja godinama vlada u Premijer ligi. Nesumnjivo da će ovaj potez u određenoj meri sigurno otežati posao Njukaslu i novom treneru Ediju Houvu u potrazi za kvalitetnim pojačanjima. 

Mnogi igrači su povezivani sa Njukaslom poslednjih nedelja, ali po svemu sudeći neće Svrake moći lako do svojih meta. Glavna meta bio je Entoni Marsijal i još uvek nije sigurno da li je Mančester junajted u "paktu" protiv Njukasla. 

Ostaje da se vidi koliki je zapravo broj klubova koji je u bojkotu prema "crno-belima", i da li su među njima i oni najjači.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija