• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2021

09:19

JEZIVA PRIČA! Polomila noge saigračici da bi igrala umesto nje!

Fudbal

JEZIVA PRIČA! Polomila noge saigračici da bi igrala umesto nje!

Podeli vest

Fudbalerka Pari Sen Žermena 26-gpdišnja Aminata Dijalo uhapšena je zbog napada na saigračicu Kjeru Hamraui (31)

Kako prenose mediji francuska reprezentativka uhapšena je nakon napada koji se dogodio prošle nedelje. Dijalo je za francusku reprezentaciju odigrala sedam utakmica, a "njena rivalka" Hamraui je na 36 mečeva dala tri gola.  

Hamraui i Dijalo igraju na pozicijama defanzivnog veznog igrača i u direktnoj su konkurenciji za mesto u najboljem timu Parižana, ali i reprezentacije Francuske.

Izvori su za ESPN rekli da se policijska istraga odnosi na napad na saigračicu iz PSŽ-a u četvrtak. Hamraoui je bila u Aminatinom automobilu sa još dve saigračice, posle klupske večere u Parizu.

Dok se automobil zaustavljao ispred njene kuće, dvojica muškaraca naoružanih gvozdenim šipkama izvukla su Hamraoui iz kola i počeli da je udaraju po nogama. Napad je trajao dva minuta pre nego što su napadači pobegli. PSŽ je potvrdio da je Dijalo završila u policijskom pritvoru, ali nije javno imenovao žrtvu.

- Pari sen Žermen priznaje da je Aminati Dijalo određen policijski pritvor u sklopu postupka koji je pokrenut nakon napada prošlog četvrtka uveče u Parizu. Najoštrije osuđujemo počinjeno nasilje. Klub je preduzeo sve potrebne mere kako bi garantovao zdravlje i sigurnost svojih igrača. Blisko sarađujemo sa nadležnim organima na rasvetljavanju činjenica. Klub pažljivo prati napredak postupka - navodi se u saopštenju kluba. 

Hamraoui je završila u bolnicu nakon napada i zbog povreda noge bili su joj potrebni šavovi. Nije zadobila povrede opasne za nastavak karijeru, ali nije uspela da odigra jubilarni 100. put za pariski klub protiv Real Madrida u Ligi šampiona. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija