• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2021

09:02

BORJAN POSTAO PREDMET SPRDNJE! Kanada gazi ka Mundijalu, ali navijači Zvezdinog golmana porede sa 87-godišnjacima /VIDEO/

Tanjug/AP

Fudbal

BORJAN POSTAO PREDMET SPRDNJE! Kanada gazi ka Mundijalu, ali navijači Zvezdinog golmana porede sa 87-godišnjacima /VIDEO/

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Kanade savladala je Kostariku u utakmici sedmog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Kanađani su na svom terenu slavili rezultatom 1:0, a gol odluke je postigao Džonatan Dejvid.

Fudbaler Lila je u 57. minutu iskoristio kiks protivničkog golmana i postigao je pobedonosni gol.

Međutim, posle meča malo ko priča o rezultatu i Dejvidovom golu, već je u centru pažnje kapiten Kanade Milan Borjan.

Čuvar mreže Crvene zvezde je na utakmici sa Kostarikom branio u donjem delu trenerke, pa navijači nisu mogli da odole da se ne našale na njegov račun.

Jedan je istakao da Borjan ima istu trenerku kao njegov 87-godišnji otac, dok je drugi na Tviteru napisao da izgleda kao golman u veteranskim ligama. Takođe, jedan navijač smatra da je kapiten Crvene zvezde dao nadu svim proćelavim muškarcima u trenerkama da mogu da dobiju poziv u reprezentaciju Kanade.

 

 

 

Jedan navijač je Borjana uporedio i sa legendarnim mađarskim golmanom Gaborom Kiraljijem koji je poznat po sivoj trenerci.

Ne mogu sa sigurnošću da kažem da li je ovo MIlan Borjan ili Gabor Kiralji.

 

Ovom utakmicom je završen prvi krug takmičenja i Kanada trenutno drži poziciju na tabeli koja garantuje plasman u Katar. Ipak, pred Borjanom i njegovim saigračima je još sedam teških mečeva, a na Mundijal će otići samo tri reprezentacije iz Severne i Centralne Amerike, dok će četvrta igrati baraž.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17