• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2021

19:32

RONALDO INDIREKTNO OTPISAO SRBIJU! Evo šta je PORUČIO!

Tanjug

Fudbal

RONALDO INDIREKTNO OTPISAO SRBIJU! Evo šta je PORUČIO!

Podeli vest

Reprezentacije Portugala i Srbije u nedelju od 20.45 igraju odlučujući meč za odlazak na Svetsko prvenstvo, a dan uoči utakmice oglasio se Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera sveta i udarna igla reprezentacije Portugalije, poslao je poruku pred odlučujući meč sa Srbijom u Lisabonu.

On je na Instagramu objavio da će Portugal sigurno otići na Svetsko prvenstvo. Ronaldova poruka je toliko samouverena i odaje utisak da je unapred otpisao "Orlove" .

 

- Zemlju i Portugalce želimo još jednom da obradujemo i odemo na Svetsko prvenstvo. Snagom svih Portugalaca ćemo stići tamo! Računamo na vašu podršku. U susret Kataru-  napisao je Ronaldo.

Nema sumnje da će ovo biti samo dodatni motiv Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovim pulenima!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno bice 7

pre 2 godine

Srecno ronaldo! Napuni reprezentaciju vucicjebine! Neka bude 7!

OVO JE PIKSIJEV TIM ZA PORTUGAL!  TOTALNA ofanziva ORLOVA!
Fudbal

OVO JE PIKSIJEV TIM ZA PORTUGAL! TOTALNA ofanziva ORLOVA!

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u Portugaliji odlučujući meč u kvalifikacijama za direktan prolaz na Mundijal (nedelja, 20.45 časova). "Orlovima" igri samo pobeda, a selektor Dragan Stojković Piksi će na teren izvesti i te kako ofanzivnu postavu

13.11.2021

19:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija