• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2021

10:07

NEJMAR JE BOLJI OD MESIJA I RONALDA! Legenda Reala samo jednu stvar zamera zvezdi Brazila!

Fudbal

NEJMAR JE BOLJI OD MESIJA I RONALDA! Legenda Reala samo jednu stvar zamera zvezdi Brazila!

Podeli vest

Kraj godine je uvek zanimljiv u svetu fudbala jer se tada dodeljuje Zlatna lopta i uvek ima onih ''prepucavanja'' ko je treba osvojiti

Nekadašnji igrač Milana, Kafu, govorio je za Marku o tome ko bi mogao da osvoji prestižno priznanje ove godine. 

To je argument koji su brazilske pristalice iznosile godinama, ali Kafu je ponovio svoje uverenje da je Nejmar tehnički bolji od Lionela Mesija i Kristijana Ronalda i da samo treba da preuzme odgovornost da bude lider da bi im parirao. Od kada je napustio Barselonu 2018. godine, Nejmar nije pokazao svoj pun potencijala i nije se baš pokazao kao vođa, a vremena za tako nešto je sve manje. 

- Nejmar je bolji od Lionela Mesija, bolji je i od Kristijana Ronalda, ali mora da bude lider - kazao je za Marku kafu.

Foto: reuters

Nejmar u dresu reprezentacije


- Čovek mora da se 100 odsto posvetiti fudbalu, nisam bolji od Nejmara, ali sam bolji od ostalih desnih bekova jer sam se tome posvetio. On (Nejmar) mora da postane kapiten, samo tako može doći do Zlatne lopte - rekao je za ''Marku'' Kafu.

Kafuova karijera dovela je do toga da je predstavljao i Romu i Milan na najvišem nivou, kao i da je osvojio Svetsko prvenstvo sa svojom reprezentacijom, ali je ipak priznao da je mogao da uspostavi  partnerstvo sa Robertom Karlosom na stadionu Santjago Bernabeu.

- Imao sam priliku da igram za Real Madrid 1992. godine, kada je Sao Paulo igrao za svoju prvu titulu svetskog prvaka -  dodao je Kafu i dodao:

Foto: Starsportphoto©

 



- Došli su za mnom, razgovarali sa mnom i klubom, ali Sao Paulo me nije pustio jer su želeli da igram u Interkontinentalnom kupu. Postojao je predugovor između Real Madrida i Sao Paula da Vitor ode u Madrid pa se vrati i da ja odem u Madrid, ali Sao Paulo je imao Kopa Libertadores i Svetsko prvenstvo, nisu mi dali više da odem - rekao je Brazilac.



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija