• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2021

07:05

IZBACIO PORTUGALCE, PA GA U SVLAČIONICI DOČEKALI "NA NOŽ"! Grujić OBJASNIO šta mu se desilo u PORTU narednog dana!

Starsportphoto

Fudbal

IZBACIO PORTUGALCE, PA GA U SVLAČIONICI DOČEKALI "NA NOŽ"! Grujić OBJASNIO šta mu se desilo u PORTU narednog dana!

Podeli vest

Srpski fudbaler Marko Grujić prošao je težak period u klubu nakon pobede Orlova nad Portugalcima

Srbija je u Lisabonu savladal Portugal sa 2:1 i plasirala se na Svetsko prvenstvo u nedelju, a već sutradan Marko Grujić se pojavio u svlačionici Porta.

Ipak, doček nije bio "topao" kako se očekivalo budući da su Navigatori ostali bez plasmana na Mundijal. 

Foto: Starsportphoto

 

Iako Grujić nije igrao na Lužu, njegovo prisustvo u reprezentaciji bilo je dovoljno da ga saigrači u Portu, makar jedan dan, ne vole previše o čemu je govorio za "Atletik".

Foto: Starsportphoto

 

- Nisam bio baš najpopularniji lik u svlačionici sledećeg dana - kratko je prokomentarisao Grujić. 

Foto: Starsportphoto

 

Plasman Srbije na Svetsko prvenstvo odjeknuo je u čitavom svetu, a posebno u Portugalu. Umeo je naš narod da proslavi veliku pobedu nad dojučerašnjim prvakom Evrope, ali Grujić nije osetio "slast" dočeka budući da je ostao u Lisabonu. 

Foto: reuters

 

- To je bilo neverovatno veče za moju zemlju. Proslava je bila tako posebna. Sada imamo mesto u Kataru u decembru i igraćemo protiv najboljih timova sveta, a to je za mene veliki cilj - istakao je on. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija