• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2021

20:44

BARSELONA NIJE ISPALA FER! Mesi osuo paljbu po bivšem klubu!

reuters

Fudbal

BARSELONA NIJE ISPALA FER! Mesi osuo paljbu po bivšem klubu!

Podeli vest

Argentinski fudbaler Lionel Mesi u opširnom intervjuu za "Mundo deportivo" dotakao se brojnih aktuelnih tema

Lionel Mesi je tokom leta po prvi put napustio Barselonu i sreću potražio nešto severnije. Argentinac je kao slobodan igrač pojačao redove Pari Sen Žermena, a od njegovog dolaska na Park Prinčeva prošla je polusezona. 

- Imao sam sreće da dođem u svlačionicu prepunu dobrih igrača i pre svega dobrih ljudi, što je najvažnija stvar. Vrlo brzo sam se prilagodio. Istina je da je u početku bilo vrlo čudno. S jedne strane teško je preseliti se u drugo mesto posle toliko provedenih godina na jednom. Ipak, s druge strane bilo je vrlo lako jer sam od ranije poznavao dosta igrača i veliki broj njih priča na španskom jeziku - objasnio je Mesi. 

Od starta je Pari Sen Žermen glavni favorit za titulu, ali prema njegovim rečima Sveci imaju dosta protivkandidata. 

- Trenutno, Liverpul deluje vrlo dobro, ponovo izgleda kao onaj Liverpul koji je osvojio Ligu šampiona. Onda i Siti, Bajern, Real, Atletiko… Dosta je timova koji ove sezone mogu da se bore za Ligu šampiona, koja je jedna od ujednačenijih i kompetitivnijih u poslednjih nekoliko godina - dodao je Argentinac. 

Foto: reuters

Barseloni ne cvetaju ruže od kako je Mesi otišao sa "Nou Kampa", ali Argentinac ističe da je klub bio nefer prema Ronaldu Kumanu. 

- Uvek se završi nepošteno prema trenerima. Ishod nije bio fer za Kumana, ni za Valverdea... Kada dođu loši rezultati, najlakše je upreti prstom na trenera i zameniti ga, a ne kriviti igrače. Kuman je stigao u veoma teškom trenutku za klub - mnogi igrači su napustili Barsu, ali je ipak uspeo da "progura" mnoge mlade fudbalere - podvukao je Leo Mesi i objasnio da jedva čeka da se vrati u Kataloniju. 

- Uvek sam govorio da ću se u jednom trenutku vratiti u Barselonu, jer je ona moj dom i želim da živim tamo. Naravno, ukoliko mogu da doprinesem i pomognem klubu, voleo bih da se vratim. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija