• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2021

20:00 >> 22:59

ČELSI DEMOLIRAO JUVENTUS! Ćavijeva BARSELONA razočarala na Nou Kampu! /VIDEO/FOTO/

Tanjug/AP

Fudbal

ČELSI DEMOLIRAO JUVENTUS! Ćavijeva BARSELONA razočarala na Nou Kampu! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija savladali su Juventus sa 4:0 (1:0) u petom kolu Lige šampiona

Očekivali su navijači na Stamford Bridžu derbi između Čelsija i Juventusa, ali je utakmica u Londonu delovala kao surova egzekucija čete Tomasa Tuhela! Plavci su pregazili Staru damu sa 4:0 i vratili se na prvo mesto u grupi! 

Držao se Juventus tokom prvih 20 minuta, ali je sporna odluka srpskog arbitra Srđana Jovanovića otvorila meč. Čaloba se posle kornera snašao u šesnaestercu torinskog giganta i matirao Vojščeka Ščensnog. 

Juvenut je krenuo ofanzivnije u drugom poluvremenu i kažnjeni su za to u samo dva minuta. Prvo je Ris Džejms duplirao prednost Čelsija, a konačan "nokaut" zadao je Kalum Hadson Odoi. Menjao je Masimilijano Alegri odmah nakon golova, ali je već bilo kasno za promene rezultat!

Kao utakmicu velikog značaja označili su utakmicu Barselone i Benfike, ali Ćavi Ernandez nije uspeo da "razbudi" Katalonce u prvoj evropskoj utakmici. Barsa se žestoko mučila, primila čak i gol u prvom poluvremenu, ali je VAR poništio isti zbog faula Aleksa Grimalda. 

Katalonci su u 85. minutu poveli preko ROnalda Arauha, ali je pomоćni sudija mahao zastavicom i zbog ofsajda poništio gol.

Foto: Tanjug/AP

Pravi spektakl gledala je publika na Vankdorfu u Bernu! Atalanta i Jang Bojsi bili su veoma efikasni tokom devedeset minuta, a meč je završen bez pobednika 3:3 (1:1)! Boginja provincije povela je preko Zapate u 10. minutu, ali je SIebaču izjednačio pred kraj prvog poluvremena. 

Atalanta je ponovo povela golom Palomina na startu drugog poluvremena i usledio je potpuni preokret. Bojsi su preko Sijera i Heftija stigli do 3:2, ali je Muriel desetak sekundi nakon što je ušao na teren doneo ogroman bod četi Đanpjera Gasperinija!

SVI REZULTATI:

Grupa E: 
Dinamo Kijev - Barselona 1:2 (0:2)
Garmaš 70 - Levandovski 14, Koman 42

Barselona - Benfika 0:0

Standings provided by SofaScore LiveScore

Grupa F: 
Viljareal - Mančester junajted 0:2 (0:0)
Ronaldo 78, Sančo 90

Jang Bojs - Atalanta 3:3 (1:1)
Sjebaču 39, Siero 80, Hefti 84 - Zapata 10, Palomino 51, Muriel 88

Standings provided by SofaScore LiveScore

Grupa G: 
Lil - Salcburg 1:0 (1:0)
David 31

Sevilja - Volfsburg 2:0 (1:0)
Đordan 13, Mir 93

Standings provided by SofaScore LiveScore

Grupa H: 
Čelsi - Juventus 4:0 (1:0)
Čaloba 25, Džejms 56, Hadson Odoi 58, Verner 95

Malme - Zenit 1:1 (1:0)
Riks 28 - Rakitsi 92

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tok meča: 

Drugo poluvreme:

91. minut - GOOOOOOOOOOL! Zenit poravnava u Malmeu, raspucali su se igrači u finišu meča - 1.1!

88. minut - GOOOOOOOOL! Ponovo remi na meču Jang Bojsa i Atalante! Luis Muriel je posle desetak sekundi na terenu vraća Boginju u igru - 3.3!

85. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Potpuni preokvret u Bernu! Jang Bojsi su preokrenuli rezultat protiv Atalante preko Sijera i Hetfija za samo tri minuta!

75. minut - Uspavanka u drugom poluvremenu! Čelsi je rešio pitanje pobednika, Barselona i Benfika su u "klinču", ali golova još uvek nema! 

65. minut - Nekoliko sporih minuta širom Evrope! 

59. minut - BLICKRIG ČELSIJA! Kalum Hadson Odoi postiže i treći gol za Plavce, čini se da je sve gotovo u Londonu - 3:0!

56. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Ris Džejms kuplira prednost Čelsija na startu drugog poluvremena, Juventus bez šansi na Stamford Bridžu - 2:0!

Foto: Tanjug

54. minut - Imao je Zenit šansu da izjednači u Malmeu, ali je Arten Dzjuba promašio penal - 1:0!

52. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Atalanta ponovo vodi u Bernu, Palomino je matirao Faivra - 1:2!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme:

45. minut - Poluvreme!  

40. minut - GOOOOOOOOOOOL! Nerešno je u Bernu, Jang Bojsi preko Džordana Sijebačua poravnavaju rezultat - 1:1

35. minut - Šok na Nou Kampu, Benfika je povela golom Nikolasa Otamendija, ali je VAR poništio njegov pogodak, najgore je prošao Grimaldo koji je i požuteo nakon reakcije video sobe.

31. minut - GOOOOOOOOL! Raspucali su se napadači sredinom prvog poluvremena, Jonatan David donosi prednost Lilu protiv Salcburga - 1:0!

Foto: Tanjug/AP

29. minut - GOOOOOOOOL! Malme vodi protiv Zenita, Birmančević je savršeno proigrao Riksa, a bek švedskog tima lako je savladao Keržakova - 1:0!

24. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Tek što smo rekli da Čelsi ne uspeva da slomi otpor Juventusa, Plavci su poveli u Londonu! Trevor Čaloba matirao je Ščensnog - 1:0!

19. minut - Bez uzbuđenja na Stamford Bridžu na startu utakmice, Čelsi dominira, ali nema konkretnih dešavanja pred golom Juventusa. 

14. minut - GOOOOOOOOL U ANDALUZIJI! Sevilja vodi golon Đoana Đordana protiv Volfsburga, Ivan Rakitić je sjajno reagovao i kao na tacni poslužio svoju "osmicu" - 1:0!

11. minut - GOOOOOOOOOL! Atalanta vodi u Bernu! Boginja provincije načela je mrežu Jang Bojsa, a strelac je Duvan Zapate posle sjajne akcije italijanskog tima - 0:1!

9. minut - ŠANSA! Velika šansa za Barselonu, Jusuf Demiri izbacio je dvojicu defanzivaca Benfike, uputio udarac ka golu Orlova, ali nema promene rezultata!

5. minut - Prva šansa na meču Lila i Salcburga, Burak Jilmaz je primio loptu u petercu, ali je odbrana domaćih dobro reagovala - 0:0!

1. minut - Utakmice su počele! 

20:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmica petog kola Lige šampiona. Sve detalje sa mečeva možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17