• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2021

13:47

/ANKETA/ KUCNUO JE ČAS! Večeras saznajemo KO će osvojiti  ZLATNU LOPTU!  Samo dva čoveka znaju u čije ruke će otići!

Fudbal

/ANKETA/ KUCNUO JE ČAS! Večeras saznajemo KO će osvojiti ZLATNU LOPTU! Samo dva čoveka znaju u čije ruke će otići!

Podeli vest

Ove večeri "Zlatna lopta" će obradovati nekoga na ceremoniji u Parizu koja počinje u 20.30

Mnogi smatraju da je Mesi prvi favorit da osvoji sedmi put u karijeri, dok mu je najveći protivkandidat Robert Levandovski.

Foto: reuters

 

 

Zbog pandemije korone otkazan je prošlogodišnji izbor i to je razbesnelo!

U pitanju je izbor renomiranog lista "Frans fudbal" u kome je Lionel Mesi najuspešniji sa čak šest priznanja. Po poslednjim informacijama govore da je i pored loše sezone u Barseloni, Mesi favorit broj jedan.

Foto: Tanjug

 

Na listi kandidata za trofej je ukupno 30 imena, a pored Mesija najveće šanse daju se Robertu Levandovskom (Bajern), Mohamedu Salahu (Liverpul), Karimu Benzemi (Real Madrid) i Žoržinju (Čelsi).

Anketa

Levandovski je i prošle godine bio fenomenalan Bajernu, a u ovoj kalendarskoj godini dao je 38 golova. Ipak, Bajern nije uspeo da odbrani trofej Lige šampiona, dok sa Poljskom nije uspeo da "odskoči" na EP.

Foto: reuters

 

Glasanje je odavno završeno, pobednik se bira na osnovu glasova renomiranih sportskih novinara, kapitena fudbalskih reprezentacija i njihovih selektora, a samo dva čoveka uoči ceremonije u Parizu znaju rezultate koji će naknadno biti objavljeni javnosti. U pitanju su Paskal Fer, urednik "Frans fudbala", i njegov zamenik kome prenosi informaciju, a sve u slučaju da se ne daj Bože dogodi neka nesreća. Uspešno čuvaju tajnu više od pet decenija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija