• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2022

22:14

GOLČINA DARKA LAZOVIĆA! Srbin ZATRESAO MREŽU rivala u stilu rasnih GOLGETERA!

Reuters

Fudbal

GOLČINA DARKA LAZOVIĆA! Srbin ZATRESAO MREŽU rivala u stilu rasnih GOLGETERA!

Podeli vest

Srpski fudbaler Darko Lazović zatresao je mrežu na meču Verone i Salernitane

Neverovatna forma srpskih fudbalera počela je od epske pobede nad Portugalcima u Lisabonu i plasmana na Svetsko prvenstvo. Aleksandar Mitrović rešeta mreže, Dušan Vlahović važi za jednog od najboljih na svetu, a Dušan Tadić dominira u dresu Ajaksa. 

Svake nedelje se jatu raspoloženih Orlova pridruži još jedan strelaca, a ove nedelje je to Darko Lazović. Bek Verone je u 63. minutu poravnao rezultat protiv Salernitane. 

Prethodno je Salernitana povle pareko reprezentativca Bosne i Hercegovine Marka Đurića. Podsećamo, u sastavu Verone je još jedan srpski fudbaler Ivan Ilić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija