• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

11.01.2022

21:00

ŠOK OBRT! POMIRENJE NA POMOLU! Pevačica zakukala, moli Duška Tošića da otputuju u Dubai, PO SVAKU CENU BI DA SPASI BRAK?!

printscreen

Fudbal

ŠOK OBRT! POMIRENJE NA POMOLU! Pevačica zakukala, moli Duška Tošića da otputuju u Dubai, PO SVAKU CENU BI DA SPASI BRAK?!

Podeli vest

Haos koji je nastao na Božić, kada je supruga fudbalskog menadžera Duška Tošića prijavila policiji da je nasrnuo na nju i udarao je, polako se stišava. Pevačica, koja predstojećeg vikenda ima nastup u Dubaiju, ima želju da sa njom u toplije krajeve pođe i sportista kako bi na putovanju pokušali da očuvaju svoju bračnu zajednicu. To je za Kurir potvrdio njihov zajednički prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti

- Mogu da vam kažem da su se strasti smirile. Ponovo je sve u redu. Tenzija koja je postojala prethodnih dana polako se zaboravlja. Pevačica se priprema za nastup koji ima u UAE i imala je želju da sa njom pođe i Duško. Zasad nije poznato da li će Duško krenuti sa njom na put, ali on svakako ide na odmor u Dubai sa decom, tradicionalno u februaru. Ova situacija, koja nimalo nije bila sjajna, dosta ih je poremetila, ali, koliko vidim, shvatili su da od svađe nema ništa i da sve može da se reši mirnim putem. Oboje su bili jako napeti, ljuti jedno na drugo, a naslednice su uspele da ih smire na pravi način. Proći će i to. Izdržali su oni mnogo veće brodolome. Svima je žao što se to dogodilo i što su nadležni organi morali da intervenišu na najradosniji hrišćanski praznik - priča prijatelj poznatog para.

Foto: printscreen

Prema njegovim rečima, od razvoda zasad nema ništa.

- Pevačica daje sve od sebe da spase brak. Ni jedno ni drugo ne pominju razvod. Smatrala je da je najbolje da zajedno otputuju u Dubai. To bi bila savršena prilika da se stvari dovedu u red, ali videćemo da li će doći do zajedničkog putovanja jer je Dušku izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od trideset dana. Ona putuje u sredu i najverovatnije će se zadržati oko desetak dana. Ovaj nastup joj je veoma važan. Ta žena je mnogo toga podnela na svojim leđima, ali su joj posao i porodica na prvom mestu. Mi prijatelji smo uvereni da bi ih ovo putovanje ponovo zbližilo - zaključuje naš sagovornik.

Tošićev advokat poručio: Ostavite ih da žive u miru i svađi

Nebojša Perović, advokat Duška Tošića, naglasio je da je nekadašnji fudbaler negirao da je udario suprugu i apelovao da bi trebalo da se ta porodica ostavi na miru.

- Gospodin Tošić je saslušan i ispitan. Negirao je izvršenje krivičnog dela. Svi napisi koji su bili u novinama, gde se pričalo sve i svašta, meni to maksimalno liči na jedno pogovaranje. Tome bi trebalo da dođe kraj i da se ostave na miru, da porodica živi u ljubavi, miru i svađi, kao što i sve ostale porodice žive. Svesni smo da su izuzetno popularan par, jer ova scena nije velika, ali je u javnosti buknula - rekao je advokat za Kurir televiziju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

JASNO JOJ JE DA BEZ NJEGA NEBI IMALA HLEBA DA JEDE. SVE OVE GODINE JE KRCKALA NJEGOVE MILIONE OD FUDBALA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija