• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.03.2022

19:12

POTVRĐENO! Novi Pazar na Marakanu stiže bez pola tima

Starsportphoto

Fudbal

POTVRĐENO! Novi Pazar na Marakanu stiže bez pola tima

Podeli vest

Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je da bi njegova ekipa na predstojećem gostovanju Crvenoj zvezdi trebalo da nastavi da popravlja kvalitet igre

- Podigli smo se igrački, što nije rezultatski ispraćeno. Nije upitno da je Crvena zvezda veliki favorit, ali je naša profesionalna obaveza da damo više od maksimuma. Tako je bilo i protiv Radničkog 1923. Žao mi je zbog poraza od Kragujevčana, a navijačima bih zahvalio na podršci - rekao je Sivić.

On je Sportskom društvu Crvena zvezda čestitao 77. rođendan.

Uoči 26. kola Super lige Srbije, beogradski crveno-beli su drugoplasirani na tabeli sa 66 bodova, dok je Novi Pazar na poslednjem, 16. mestu i ima 18 bodova.

Sivić zbog ugovornih obaveza ne računa na Ibrahima Mustafu, koji je pozajmljen upravo od Crvene zvezde, kao i na Filipa Pavišića zbog isklučenja u duelu s Radničkim 1923.

- Problema ja mnogo. Povredili su se Stefan Dimić i golman (Luka Kukić), a jedan igrač ima visoku temperaturu. Izostaće petorica startera. To je prilika za momke koji čekaju šansu i koje za kratko vreme nisam stigao najbolje da upoznam - naveo je Sivić.

Foto: Starsportphoto©

Tomislav Sivić

- Ostalo je još 12 utakmica i u opticaju je 36 bodova. Iako deluje da nema nade, još možemo da sačuvamo superligaški status. Potrebno je da budemo jaki i da izdržimo. Iz krize se izlazi jedino radom i ozbiljnošću - dodao je on.

Napadač Pazaraca Luka Ratković ocenio je da njegov tim može do pozitivnog ishoda protiv Crvene zvezde, ako svi odigraju maksimalno odgovorno, hrabro i koncentrisano.

- Neka bilo ko postigne gol, samo da ostvarimo rezultat. Ne treba trošiti reči o rivalu, ali spremamo se kao za svaku drugu utakmicu. Bodovi su nam preko potrebni. Dobili smo zadatke. Znamo šta da radimo na terenu, shodno situaciji i okolnostima - kazao je Ratković.

Crvena zvezda i Novi Pazar igraju u nedelju od 16.15 na stadionu "Rajko Mitić".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Struki

pre 2 godine

Jes vala... Proleter...Kakudjerovic se povredio na zagrevanju a Jovanovic posle "nekog starta"...Mustafa nece igrati zbog dogovora...Terzicevi golmani nece braniti...E moj Terzicu...zivotna mi je zelja da te vidik u prdekani...kakav olos predstavlja naciju...fujjjjj

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17