• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2022

12:11

ČOVEK KOJI JE OTKRIO DUCIJA! On je bio prvi trener Dušana Vlahovića!

printscreen

Fudbal

ČOVEK KOJI JE OTKRIO DUCIJA! On je bio prvi trener Dušana Vlahovića!

Podeli vest

Prvi je učio Dušana Vlahovića fudbalu i odmah uvideo da pred sobom ima dečkića punog potencijala

Dušan Vlahović je sada jedan od najboljih  najbolji napadač Serije A, ali i Evrope.Tako da ne čudi da Italijani zbog njegovih golova dolaze i u Srbiju!

Tako je jedan italijanski novinar bio u prvom Dušanovom klubu, Altini iz Zemunu da bi porazgovarao sa Dušanovim prvim trenerom. 

Foto: Tanjug

 

Nebojša Pejović je čovek koji je prvi uočio talentovanog dečaka kada je sa šest godina 2006. godine stigao u FK Altinu. Klub osnovan 2003. godine samo tri godine kasnije dobio je momčića koji će ih proslaviti i van okvira Srbije pa čak i Evrope.

Dušanov talenat se najviše video kada je njegov tim bio u zaostatku ističe Pejović.

- On je rođeni pobednik, to se najviše videlo u mečevima kada smo gubili. Davao je 100 odsto, borio se do poslednjeg momenta, imao je misiju da preokrene. Nikada se nije predavao. 

 Dešavalo se da je igrao i po dva meča dnevno.

- Igrali smo jedan turnira sa generacijama '99 i '00 i timovi su igrali duele istog dana, tako da je on tražio da igra oba meča. To pokazuje koliko je tada voleo fudbal - otkrio je on.

Foto: Tanjug/AP

 

A kada su ga pitali koliko je golova dao - nije znao tačno  da im odgovori kaže!

- Nismo brojali, jer ih je bilo previše. Ono što znam je da je oborio sve rekorde našeg kluba. Znam da će možda zvučati kao kliše, ali mogao sam da se kladim da će on uspeti - zaključio je Nebojša Pejović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija