• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

15:30

LEGENDARNI KAPITEN OSUO PALJBU PO SVOM KLUBU! Ovo nije Real, trebaju nam novi igrači!

reuters

Fudbal

LEGENDARNI KAPITEN OSUO PALJBU PO SVOM KLUBU! Ovo nije Real, trebaju nam novi igrači!

Podeli vest

Legendarni vezista Real Madrida, i zamenik kapitena u eri Raula, Hose Maria Gutjerez Hernandez, popularni Guti, ogorčen je posle debakla svog kluba u "El klasiku" (4:0)

Osudio sve, od aktera na terenu do Anćelotija i Pereza!

Čovek koji je za klub odigrao skoro 600 utakmica, i osvojio 15 trofeja (pet titula prvaka Španije, tri Lige šampiona) ima status klupske legende, pa ga je samim tim još više zabolela nemoć koju su Madriđani prikazali.

Nekadašnji povremeni kapiten madridskog kluba je bio toliko razočaran da je kritikovao sve - od Karla Anćelotija do fudbalera.

Foto: starsport

 

- Da sam Anćeloti i da pogledam na klupu gde sede Azar, Bejl, Jović, Isko... Govorite mi da nijedan od njih nije spreman za ulazak u igru? Šta se dešava, malo se gubim - pričao je Guti neverujući šta se dešavalo te večeri.

Real je imao na poluvremenu dva gola zaostatka, ali su čini se Anćelotijeve izmene donele samo lošije lideru španske Primere.

- Gledao sam utakmicu protiv Barselone, obratio sam pažnju na klupu Reala i onda vidim da je Marijano prvi igrač koji ulazi u igru... Kako je to moguće? Zar nisu tu Bejl i Azar? Prva ofanzivna izmena Reala je Marijano, čovek koji uopšte nije igrao ove sezone.

Foto: Starsportphoto

 

Nije Guti tu stao, već je nastavio da izbacuje mane Madriđana na videlo.

- Real Madrid ne može da raspolaže sa samo 12 ili 13 igrača. Velikan koji želi da se bori za titulu prvaka Evrope, za trofej u Prmeri i Kup kralja ne može da ima tako kratku rotaciju. Šta se ovde dešava? Ko god ne želi da igra, nije deo Real Madrida. To je bar lako, ali pustimo njega da to kaže. Klub ili Anćeloti moraju da kažu igračima 'idite na konferenciju i recite da ne želite da igrate za Real Madrid'. Ovaj klub vas plaća... Kako je moguće da ne igrate -  zapitao se Guti.

Na kraju, Guti je podržao ideju o dovođenju super zvezda i ozbiljnom pojačavanju Los Blankosa na leto.

- I dalje sumnjamo da Real treba da potpiše Halanda? Klub mora da dovede Halanda, Mbapea i još četiri, pet fudbalera koji žele da igraju u Madridu - zaključio je revoltirani Španac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija