• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2022

15:21

Dinamo dovodi Lovrena u Zagreb!

Fudbal

Dinamo dovodi Lovrena u Zagreb!

Podeli vest

Kako stoje stvari, ruski fudbal sledeće sezone strance će moći da privuče samo novcem, jer Evrope ni rezultatskih ambicija neće biti

Nema sumnje da će se mnoge fudbalske zvezde odlučiti da napuste klubove, a Dejana Lovrena oberučke čeka klub u kome se afirmisao – zagrebački Dinamo!

Kako piše ruski portal Metaratings, Modri su ponudili Lovrenu ugovor do kraja sezone kako bi im pomogao da u žestokoj konkurenciji i nikad neizvesnijem prvenstvu! Pravu bitku vode Osijek, Hajduk, Rijeka i Dinamo oko titule šampiona Hrvatske.

Foto: Reuters

 

UEFA je nedavno odlučila da svim fudbalerima iz Rusije i Ukrajine dozvoli da sezonu privedu kraju u nekoj drugoj zemlji, iako su recimo Premijer liga i Serije A odbacile takvu mogućnosti, jer su smatrali da ne bi bilo pošteno.

Dakle, Lovrenu bi Dinamo mogao da pomogne da se vrati u formu posle povrede članka zbog koje nije igrao za Zenit u kalendarskoj 2022. godini. Sa druge strane, nekadašnji as Liverpula još nije odlučio šta mu je činiti ni da li će da napušta Rusiju!

Foto: Reuters

 

On bi odlaskom sigurno izgubi dosta novca, jer je prema ranijim navodima u Sankt Peterburgu imao je i više nego u Liverpulu, a tamo je dobijao oko pola miliona evra mesečno!

Jasno je da bi u Dinamu igrao za siću u odnosu na to i mogao bi da ide do limita od oko 40.000 evra mesečno...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17