• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2022

12:24

SKANDAL U BOSNI! Fudbaler Veleža optužen za zlostavljanje i odmah uhapšen!

printscreen

Fudbal

SKANDAL U BOSNI! Fudbaler Veleža optužen za zlostavljanje i odmah uhapšen!

Podeli vest

Fudbaler mostarskog Veleža, Stefan Barou na meti je teških optužbi u Bosni i Hercegovini

Igrač koji ima samo 19 godina uhapšen je zbog optužbi za napastvovanje 15-godišnjakinje, prenosi bosanskohercegovački portal „Kliks“.

- Fudbaler iz Obale Slonovače je u klub stigao prošle zime na probu, a nakon odrađenih priprema u Turskoj, zadovoljio je uslove i dobio priliku da ostane. Kako navodi pomenuti izvor, Barou je poznavao devojku neko vreme, a spekuliše se da li su bili u vezi. S obzirom na ozbiljnost optužbi koje se na teret stavljaju fudbaleru i činjenice da je reč o maloletnoj osobi, za sada nema detaljnih informacija o celom slučaju-  navodi portal.

Foto: printscreen

 

Navod o hapšenju stigao je iz Tužilaštva, pošto je Ana Rajić, osoba zadužena za odnose sa medijima u toj ustanovi, potvrdila da je državljajnin Obale Slonovače S.B. rođen 2003. godine priveden zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanja.

- Slučaj je predat u nadležnost tužilaštva, tužilac koji se bavi time će u zakonskom roku odlučiti o daljim merama- rekla je Ana.

Ovaj mladi igrač nema još uvek radnu dozvolu, pa nije debitovao za tim iz Mostara...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija