• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2022

17:33

FUDBALSKA ELITA U DOHI! Napetost raste! SvI željno iščekuju žreb! (FOTO)

Tanjug

Fudbal

FUDBALSKA ELITA U DOHI! Napetost raste! SvI željno iščekuju žreb! (FOTO)

Podeli vest

Sve je spremno za žreb u Dohi, koji će se održati u petak od 18 časova. Srbija je učesnik Mundijala, direktno se kvalifikovala podvigom u grupi ostavši ispred Portugala

Turnir će biti održan od 21. novembra do 18. decembra, na osam stadionu u Dohi.

Mnogo eminentnih imena iz sveta fudbala je u Kataru u ovom momentu, pored selektora i fudbalskih zvaničnika tu su Serhio Aguero, Alesandro Delpijero, Dijego Forlan, Martko Materaci, Klarsens Sedorf, Iker Kasiljas, Havijer Maskerano... 

Foto: Tanjug

 

Ekipe iz prvog "šešira" će biti nosioci svake od osam grupa na turniru. Domaćin Katar će automatski dobiti poziciju A1, dok će ostalih sedam najbolje rangiranih selekcija sveta popuniti prva mesta u preostalih sedam grupa. Žreb će početi izvlačenjem selekcija iz "šešira 1", a završiće se sa reprezentacijama iz "šešira 4". Prvo će se izvlačiti kuglica sa reprezentacijom, a potom druga kuglica iz "šešira" sa grupama čime će se određivati pozicija tima.

Foto: Tanjug

 

Reprezentacije iz iste konfederacije će biti razdvojene u svih osam grupa, osim selekcija iz UEFA koja ima 13 predstavnika. U pet od osam grupa će međusobno igrati po dve evropske reprezentacije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!
Politika

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!

U iščekivanju odluke Dragana Đilasa o tome da li će udostojiti svoje birače učešćem na beogradskim izborima koji će se održati 02. juna, ili će ipak preovladati njegova neodgovornost i nesposobnost, prvi među političkim licima koje Đilas plaća i izdržava, Borislav – Borko Stefanović, jutros se pojavio na Radio Televiziji Srbije.

18.04.2024

12:52

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!
Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18.04.2024

09:20

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija