• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2022

23:32

DVOSTRUKI UDARAC ZA ARTETU! Kakav PEH za Arsenal! Završio je SEZONU!

Tanjug

Fudbal

DVOSTRUKI UDARAC ZA ARTETU! Kakav PEH za Arsenal! Završio je SEZONU!

Podeli vest

Fudbaler Tobdžija Kijeran Tirni nije igrao u porazu Kristal palasa u gradskom derbiju, jer je zaradio povredu zbog koje će morati na operaciju

Pred gostovanje Palasu, menadžer Arsenala Mikel Arteta objavio je da situacija sa levim bekom nije baš najsjanija, međutim, nije detaljisao šta je u pitanju.

Kako Atletik saznaje, reprezentativac Škotske je povredio koleno, pa će morati "pod nož", što znači da je završio sezonu.

Tirni je bio u škotskom nacionalnom timu tokom prijateljskih mečeva sa Poljskom i Austrijom, gde je upisao svih 90 minuta, dok je bio i strelac u remiju sa Austrijancima (1:1).

Nema sumnje da je ovo udarac za Tobdžije, koje se bore za mesto u Ligi šampiona. Porazom u Londonu od gradskog rivala su došli na peto mesto, ali sa istim brojem bodova kao najljući rival Totenhem, uz meč manje. Do kraja Premijer lige za njih je ostalo devet utakmica, pa će Tirnija u nastavku trke zameniti Nuno Tavares.

Pošto će Tirnijeva operacija biti urađena do kraja nedelje, trebaće mu višemesečni oporavak. To praktično znači da je, ne samo sezonu završio, već neće moći ni da pomogne saigrašima iz reprezentacije Škotske u najvažnijem meču baraža za plasman na Mondijal u Kataru protiv Ukrajine. Pobednik tog susreta ide na megdan Velšanima u finalu plej-ofa.

 

 

Podsetimo, Kijeran Tirni je u startnoj postavi odigrao 14 utakmica zaredom za Arsenal u Premijer ligi, a samo jednom nije bio na terenu ceo meč. Iako je kuburio sa povredom članka jesenas, upisao je 25 nastupa u svim takmičenjima Arsenala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17