• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2022

17:53

BARSA OSLABLJENA U FINIŠU SEZONE! Pozitivni testovi na Nou Kampu!

Tanjug

Fudbal

BARSA OSLABLJENA U FINIŠU SEZONE! Pozitivni testovi na Nou Kampu!

Podeli vest

Fudbaleri Barselone Martin Brajtvajt i Oskar Mingeza pozitivni su na koronavirus i neće konkurisati za tim za meč 2.maja protiv Majorke

Fudbaleri Barselone Martin Brejtvejt i Oskar Mingesa pozitivni su na korona virus, saopštio je danas katalonski klub.Mingesa je bio pozitivan na testu u četvrtak, dok je danski fudbaler potvrdu da je zaražen dobio u petak.

 

 

Njih dvojica neće igrati u meču 34. kola španske Primere, u kojem Barselona u nedelju dočekuje Majorku.

Tamošnji mediji strahuju od mogućeg širenja virusa, nakon što je Brejtvejt prisustvovao zabavi sa saigračima, koju je klub organizovao u četvrtak.

 

 

Već je Brejtvajt odsutan sa terena  od početka sezone zbog operacije femoro-patelarnog zgloba levog kolena. Napadač FK Barselone Martin Brajtvejt pozitivan je na korona virus i zbog toga neće bitiu konkurenciji za tim za utakmicu protiv Majorke. 1. maja. Posle samo 11 minuta odigranih protiv Osasune sredinom marta, danski internacionalac igrao u La ligi.

Trener Ćavi Hernandez rekao je da je Brejtvajt pozitivan na koronu, a iz Barselone su rekli da je igrač u dobrom zdravstvenom stanju.

Barselona se nalazi na drugom mestu Primere sa 63 boda iza Reala koji ima 78.

 
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija